Incendiu de proporții între Bușteni și Azuga. Vagon încărcat cu 56 tone de benzină, în flăcări. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu de proporții între Bușteni și Azuga. Vagon încărcat cu 56 tone de benzină, în flăcări. Pompierii au intervenit de urgență
Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 04:34, între Bușteni și Azuga, după ce un vagon cisternă al unei garnituri formate din 22 de vagoane a luat foc. În urma evenimentului, traficul feroviar între cele două localități a fost blocat.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările

Potrivit ISU Prahova, în momentul intervenției pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Vagonul plin cu 56 de tone de benzină a fost decuplat de la restul garniturii cu 22 de vagoane, pline și ele cu combustibil (18 cu motorină și 4 cu benzină). Acesta se îndrepta către localitatea Dârste, județul Brașov, atunci când a fost observată flacăra. Pentru a stinge focul, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD.

Reprezentanții ISU au anunțat, de asemenea, că la fața locului se va acționa cu o drezină pentru scoaterea liniei de sub tensiune.

Pompierii au continuat acțiunea de răcire a vagonului, iar în acest moment, nu mai există niciun pericol de propagare. În urma verificărilor, nu s-au constat probleme grave. Ulterior incendiului, s-a constatat că nicio persoană nu a fost rănită sau afectată.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI