Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a decedat în această dimineață. Este vorba despre o femeie de 80 de ani

Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a decedat în această dimineață. Este vorba despre o femeie de 80 de ani
Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a decedat în această dimineață. Este vorba despre o femeie de 80 de ani

Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a decedat astăzi. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 80 de ani, care prezenta mai multe comorbidități.

O altă persoană decedată în urma incendiului dezastruos de vineri

Un alt pacient evacuat în urma incendiului de al Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a murit astăzi. Femeia de 80 de ani avea mai multe comorbidități și era infectată cu Sars-CoV-2. Din păcate, este a 12-a persoană din rândul celor evacuați din incendiul puternic care a murit.

Femeia a fost internată în urmă cu o săptămână, iar starea ei generală era foarte gravă. După ce a fost internată, din cauza stării grave de sănătate, a fost intubată. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, iar femeie a decedat astăzi.

„In cursul acestei zile, în evidentele  SCJU Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase.  4 dintre aceștia sunt în secția ATI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea.

In ultimele 24 de ore a mai fost inregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. In cursul aceleiași zile, din cauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, și în acest caz, SARS CoV-2 a învins.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă.”, a transmis Spitalul de Boli Infecțioase Constanța printr-un comunicat de presă.

Bilanțul victimelor a ajuns la 12

În cursul zilei de ieri, un alt pacient salvat din incendiu a decedat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Pe lângă infecția cu coronavirus, acesta mai prezenta o infecție respiratorie severă. Starea lui de sănătate s-a agravat în cursul nopții de 5 spre 6 octombrie, iar, din păcate, a decedat ieri dimineață.

Miercuri dimineață, un alt pacient a decedat. Aceste a fost cadru militar și fusese internat într-o secție de Terapie Intensivă. Bărbatul nu prezenta comorbidități, însă era internat cu o formă gravă de COVID-19. Starea lui a devenit din ce în ce mai gravă, iar miercuri dimineață a decedat.

Marți, 5 octombrie, autoritățile au anunțat încă două decese în rândul pacienților salvați din incendiu. Este vorba despre alți doi bărbați, în vârstă de 63 respectiv 75 de ani. Inițial, starea lor de sănătate era stabilă, însă s-a agravat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul ambilor pacienți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI