Încă 800 de români se pot angaja, acum, la Kaufland România. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a face parte din echipa lor

de: Ștefan R. Apostol
10 10. 2024

Kaufland România continuă să joace un rol important pe piața locală a retailului, pregătind pentru cea mai rămas din 2024 investiții semnificative în dezvoltarea rețelei sale de magazine și infrastructură. Într-o perioadă în care comerțul modern devine din ce în ce mai competitiv, compania își propune să răspundă cerințelor tot mai mari ale consumatorilor prin îmbunătățirea experienței de cumpărături și crearea de noi locuri de muncă. Aceste investiții strategice nu doar că susțin expansiunea Kaufland, dar contribuie și la dezvoltarea economică a României. În acest moment, conform datelor furnizate de retaileri, încă 800 de români se pot angaja, acum, la Kaufland România, fiind specificate și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a face parte din echipa lor.

Investițiile Kaufland România în 2024, expansiune și dezvoltare

Dacă până în prezent, retailerul a reușit să-și mențină poziția de forță pe piața românească, pentru ceea ce a mai rămas din acest an, Kaufland România anunță investiții masive care vizează atât deschiderea de noi magazine, cât și modernizarea celor existente.

În 2024, Kaufland România și-a extins prezența la nivel național prin deschiderea de noi magazine în diverse orașe. Aceste noi locații au adus cu ele nu doar un acces mai facil la produsele și serviciile companiei, ci și numeroase oportunități de angajare.

Kaufland se angajează să creeze sute de noi locuri de muncă, oferind condiții competitive și beneficii atractive pentru angajații săi, contribuind astfel la reducerea șomajului în anumite regiuni.

Această strategie de creștere se aliniază cu viziunea companiei de a oferi clienților servicii la cele mai înalte standarde. Pe lângă extinderea rețelei de retail, Kaufland va continua să investească în angajări și în îmbunătățirea condițiilor de muncă, menținându-se astfel unul dintre cei mai atractivi angajatori din România.

Încă 800 de români se pot angaja, acum, la Kaufland România

În acest context, vin și noile date despre noi oportunități de angajare, iar oficialii spun că încă 800 de români se pot angaja, acum, la Kaufland România. La acest moment, la nivel național sunt peste 180 de magazine active.

Dacă privim din prisma pieței muncii, fiecare dintre aceste magazine a adus un număr important de locuri de muncă. De altfel, reprezentanții companiei spun că mai sunt locuri vacante pentru încă 800 de români care se pot angaja, acum, la Kaufland România:

„Cu fiecare magazin deschis, generăm în medie 80-100 de locuri de muncă pentru comunitatea locală. În acest moment, avem peste 800 de posturi disponibile în 80 de orașe din toată țara, oferind oportunități diverse în multe regiuni, astfel încât fiecare să poată găsi rolul care i se potrivește”, au declarat reprezentanții companiei.

Află ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a face parte din echipa lor

Kaufland România își va moderniza și optimiza operațiunile din magazinele deja existente. Acest lucru include implementarea tehnologiilor sustenabile, reducerea consumului de energie și îmbunătățirea experienței clienților prin soluții digitale inovatoare.

Prin aceste investiții, Kaufland nu doar că își consolidează poziția pe piața locală, dar își reafirmă angajamentul față de comunități și față de angajați, oferind stabilitate și oportunități de dezvoltare profesională pe termen lung.

Iar toate astea nu se pot face fără o forță de muncă calificată. În acest sens, apropos de posturile vacante, oficialii retailerului explică ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a face parte din echipa lor.

Una din condiții, de altfel o premieră în România, este ca viitorii angajați tineri să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, iar media generală a celor care lucrează acum în magazinele retailerului, sunt „cu vârste cuprinse între 16 și 78 de ani, cu o medie de vârstă de 40 de ani”, spun oficialii companiei.

O altă condiție este să se implice cât mai mult în „crearea unui mediu de lucru pozitiv și transparent”, iar beneficiile sunt pe măsura efortului depus de fiecare angajat în parte, având „diferite bonusuri, bonuri de masă, plăți aniversare, asigurare de sănătate privată garantată, zile libere plătite suplimentare, acordate pentru ocazii speciale, precum și zile de concediu de odihnă în plus, în funcție de vechimea în companie”. Așa că, dacă ești în căutare de un loc de muncă, poți face parte din echipa Kaufland România.