Încă 4 jucători din play-off au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau să joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Încă 4 jucători din play-off au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau să joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!
Patru jucători de la Astra Giurgiu au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu și CSU Craiova a fost amânată pentru a treia oară! De această dată, patru jucători ai giurgiuvenilor au fost testați pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar (28 de ani), Constantin Dima (21 de ani), David Bruno (28 de ani) şi Costel Avram (18 ani), jucător la echipa a doua.

Inițial, partida a fost amânată pentru că un jucător al oltenilor a fost pozitiv. A doua amânare a venit după ce Ljuban Crepulja a fost și el confirmat ca infectat. Luni ar urma să se ia o decizie în privinţa partidei. În condiţiile în care acest campionat trebuie terminat în cel mai scurt timp, la cererea UEFA, există şanse ca partida să nu se mai joace.

CSU Craiova cere victoria la masa verde, dar există şi varianta să se acorde direct scorul 0-0

Oficialii Craiovei ar vrea să li se acorde victoria la masa verde, dar şansele în acest sunt foarte mici. Mai ales că partida a fost amânată iniţial chiar din cauza oltenilor. O altă variantă ar fi să se acorde scorul 0-0 pentru această partidă. În acest fel, partida din ultima etapă dintre CSU Craiova şi CFR Cluj ar fi decisivă în lupta pentru titlu. Dar aici ar fi o problemă pentru formaţia din Bănie. Pentru că o eventuală victorie a celor de la CFR cu FCSB în această seară ar însemna că ardelenii ar avea şi varianta unui egal.

„Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca”, a declarat Justin Ștefan pentru GSP.ro.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, CSU Craiova şi CFR Cluj îşi dispută titlul în Liga 1. Ardelenii au meci astăzi, pe terenul celor de FC FCSB. În ultima etapă, campioana merge pe terenul Craiovei pentru meciul care va fi, cel mai probabil, decisiv în lupta la titlu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI