În ce zile și la ce oră se difuzează serialul Melek de la Kanal D. Când poate fi văzut în reluare

de: Anca Lupescu
26 09. 2023

În ce zile și la ce oră se difuzează serialul Melek de la Kanal D? Producția este una senzațională, care ține mii de români în fața televizoarelor cu o poveste întortocheată de iubire, însă presărată cu drame și tragedii. 

Melek, serialul fenomen de la Kanal D

Melek este un personaj care atrage atenția încă de la prima privire datorită personalității sale controversate, unice și autentice, care o deosebește de multe alte personaje. Ea reprezintă o femeie curajoasă, în lupta pentru supraviețuire, ce se confruntă cu tradițiile și obiceiurile stricte ale comunității sale.

Citește și: Serialul turcesc care va înnebuni România. Nu, nu e pe Kanal D, surpriză la TV

Tânăra Melek alege să se opună voinței familiei și să lupte pentru iubirea ei, refuzând să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l iubește, o decizie dificilă și plină de curaj. În ciuda obstacolelor, inclusiv a presiunii familiei, ea face un pas decisiv: fuge în Germania alături de bărbatul iubit, Alpay.

Cu un suflet tânăr și plin de vise, Melek crede în poveștile de iubire cu un final fericit, chiar dacă persoana de lângă ea îi ascunde adevăruri amare. Din păcate, viața sa se schimbă brusc, iar necazurile vin în valuri, lăsând-o dezorientată și fără direcție.

Într-un moment tragic, Melek află că suferă de cancer. În timp ce se află în spital, soțul ei o părăsește pentru amanta sa, lăsând-o singură cu cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, Melek găsește în ea puterea de a-și oferi copiilor un viitor. Pe măsură ce se confruntă cu durerea trecutului și cu diversele provocări, descoperă că viața îi rezervă situații incredibile în noul său parcurs.

Cu toate că știe că familia sa este supărată pe decizia sa de acum două decenii și refuză să-i mai pronunțe numele, Melek hotărăște să se întoarcă împreună cu cei trei copii la familia ei. Cu speranța că va putea reconcilia relațiile, se ciocnește de refuzul și orgoliul tatălui și al altor rude care nu vor să mai audă de ea.

Melek este o femeie puternică, determinată și capabilă, gata să facă față tuturor provocărilor. În timpul serialului, descoperim că Melek reflectă multe dintre femeile singure de astăzi, luptând pentru propria ei fericire.

Vezi și: Lacrimi la Marea Neagră, noul serial turcesc de la Kanal D. Cum arată casa în care se filmează

Acest serial este o poveste plină de dramă, iubire și răsturnări de situație.

”Melek este o femeie hotărâtă să-și rescrie propriul drum în ciuda traumelor prin care a trecut. Este o femeie care luptă pentru copiii săi, are compasiune și puterea de a privi totul cu dragoste. Eu cred că această compasiune susține societatea, familia și prietenia. Călătoria vieții este lungă și poate fi obositoare… Cu toții putem cădea, însă important este să ne ridicăm și să mergem mai departe“, a declarat Nehir Erdogan, actrița care joacă rolul principal.

În ce zile și la ce oră se difuzează serialul Melek de la Kanal D

Kanal D aduce modificări grilei sale de program. Serialul Melek premiera pe 4 iulie și a devenit rapid una dintre cele mai iubite producții TV din România. 

Conform noii grile de program lansate de Kanal D, programul de difuzare al serialului TV „Melek” va fi ajustat.

Melek va fi difuzat luni și marți, de la ora 20:00.

Vezi și: Angelina Jolie a Turciei va juca în noul serial turcesc de la Kanal D. Când începe Mă Numesc Zuleya

Acest fenomenal serial, care ține în priză fanii filmelor turcești, continuă să captiveze zilnic mii de telespectatori români.