În ce condiții poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația

În ce condiții poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația
În ce condiții poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația. Sursa foto: fanatik.ro

Gigi Becali a spus că revenirea lui Laurențiu Reghecamf la conducerea echipei FCSB nu depinde de el, ci de actualul antrenor al echipei, Bogdan Vintilă.

Cum poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația

Echipa lui Gigi Becali nu a mai câștigat titlul de 4 sezoane. În plus, sunt șanse să nu îl câștige nici pe al cincilea. Cel mai recent titlu al echipei roș-albastră a fost cucerit cu Costel Gâlcă ca antrenor, dar cea mai bună perioadă a FCSB a fost în perioada cât Laurențiu Reghecampf (44 de ani) a antrenat echipa.

De atunci, între Gigi Becali (61 de ani) și actualul antrenor al celor de la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf, s-a înfiripat o prietenie adevărată. Astfel că, Laurențiu Reghecampf are mereu ușa deschisă la echipa lui Gigi Becali, iar finanțatorului i-ar plăcea să mai lucreze cu fostul jucător al echipei.

În ce condiții poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația
În ce condiții poate reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lămurit situația. Sursa foto: prosport.ro

Laurențiu Reghecampf nu mai antrenează altă echipă din românia, în afară de FCSB

Laurențiu Reghecampf a declarat azi că în România nu va mai antrena decât fosta echipă Steaua, adică FCSB, iar declarația l-a măgulit pe latifundiarul dinh Pipera.

Este frumos ceea ce a zis Reghe, dar revenirea lui la FCSB nu depinde de mine. Depinde doar de un singur om, iar acel om este Bogdan Vintilă. Eu nu îl voi da pe Vintilă afară de la FCSB nici dacă retrogradăm. Dacă el vrea să plece de la FCSB, atunci e o altă problemă. Doar așa îl voi căuta pe Reghe, doar dacă Vintilă vrea să plece”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali merge pe mâna lui Bogdan Vintilă

De asemenea, finanțatorul FCSB a declarat și de ce va miza în continuare tot pe actualul antrenor, Bogdan Vintilă

Eu sunt decis să merg pe mâna lui Vintilă. El este generalul oștii mele! M-au îngrijorat un pic rezultatele din amicale, dar am primit explicații și am înțeles despre ce a fost vorba. Reghe și MM Stoica sunt frații mei mai mici, dar acum nu se pune problema să reîntregim familia. Oricum, Reghe este bine unde este din toate punctele de vedere. A făcut treabă pe acolo și își merită banii”, a mai spus Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI