Imaginile sfâșietoare care au oripilat milioane de români. O bătrână aruncă în pădure un sac plin cu pui de pisică. Care este explicația ei

Imaginile sfâșietoare care au oripilat milioane de români. O bătrână aruncă în pădure un sac plin cu pui de pisică. Care este explicația ei

Imagini sfâșietoare au fost surprinse în Bihor, acolo unde o bătrână, condusă de fiica ei, aruncă într-o pădure un sac legat la gură, plin cu pisoi. Fiind luată la rost de o doamnă care se afla în preajmă, bătrâna oferă un răspuns strigător la cer.

„Am 11 pisici acasă”

Abandonul animalelor de companie a devenit în România un obicei demn de dispreț și lașitate. Partea cea mai tristă este că în cele mai multe situații, gestul este făcut de oameni la care nu te-ai aștepta dacă i-ai vedea pe stradă, în general femei.

În urmă cu puțin timp, o doamnă anunța prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare cum a fost martoră la un act de cruzime enormă. O femeie în vârstă, acompaniată de fiica ei, a ajuns în pădurea Tinca din Bihor, acolo unde a scos dintr-un sac trei pui de pisică și i-a aruncat printre copaci.

Potrivit povestirilor martorei, în sacul din portbagaj au fost văzute mai multe pisicuțe, pe semne că doamna se afla la începutul misiunii de a-și abandona propriile animăluțe. Fiind întrebată de ce recurge la acst gest, femeia a motivat că mai are 11 acasă.

„În jurul orei 19:00, o distinsă doamnă a aruncat în pădurea Tinca o pisică cu 2 pui destul de mari și încă un pui de la altă pisica, am reușit să prindem doar puiul cel mic. Am văzut ulterior în poză că sacul din portbagaj era plin, probail mai avea de aruncat. Doamna a motivat gestul prin „am 11 pisici acasă”.

Rog să dați share pentru a o face cunoscută pe distinsa „doamnă” și pe fiica sa de la volan”, a fost mesajul postat de Mădălina Florina.

Femeia a mai anunțat că singurul pui pe care a reușit să-l găsească în pădure este în siguranță.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI