Imaginile morții, transmise live pe Facebook. Un manelist celebru, spulberat de tren în timp ce se filma ascultând muzică

Imaginile morții, transmise live pe Facebook. Un manelist celebru, spulberat de tren în timp ce se filma ascultând muzică

Un accident petrecut ieri la Ploiești a adus durere fără margini în breasla maneliștilor, după ce Tavy Puștiu, în vârstă de 29 de ani, transmitea live pe Facebook momentul în care se afla cu soția în mașină, ascultând o manea din repertoriul propriu.

Cum s-a produs tragedia

Imaginile cutremurătoare au întristat o țară întreagă. Manelistul Tavy Puștiu a fost ucis în direct, după ce mașina sa, condusă de soție, a fost spulberată de un tren de pasageri. Potrivit primelor informații transmise de autorități, se pare că femeia, în vârstă de 24 de ani, nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Obor, din Ploiești.

Într-o fracțiune de secundă, soțul său a văzut trenul apropiindu-se ca un fulger, dar a fost prea târziu pentru a acționa. În urma impactului, mașina a fost distrusă și târâtă câțiva metri. Martorii tragediei au apelat imediat numărul de urgență 112.

În imaginile surprinse în transmisiunea de pe Facebook, se poate observa disperarea bărbatului atunci când vede trenul, iar din acel punct totul s-a sfârșit.

Din păcate, la sosirea Ambulanței, Tavy Puștiu era mort, iar soția sa se afla încă în viață, în stare foarte gravă.
Tânărul era membrul unei formaţii din Ploieşti, alături de care cânta în localurile din oraş și la diverse evenimente.
Moartea fulgerătoare a șocat familia, colegii și prietenii, iar imaginile finalului tragic au rămas întipărite în memoria tuturor celor dragi.

În ce stare se află soția manelistului

Potrivit evz.ro, soția manelistului este încă în viață, în ciuda multor zvonuri că aceasta ar fi decedat la spital. Se pare că o cunoștință a acesteia a transmis un mesaj prin care îi roagă pe cei apropiați să fie alături de Monica în aceste momente grele ale vieții sale.

Mă oameni buni am văzut că multă lume spune ca a murit și Monica, nevasta lu Tavy. Nu a murit rugați-vă pentru ea să o vindece Dzeu vă rog din suflet, rugați-vă pt ea. Să vă asculte Dzeu rugăciunea să pună Dzeu mâna pe ea și să-i dea vindecare”, este mesajul postat de o apropiata a lui Tavy Puștiu.

Vezi imaginile video de la momentul accidentului. Atenție, urmează imagini cu puternic imapct emoțional:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI