04 aug. 2024 | 18:50

Imaginile cu campionul olimpic Thomas Ceccon fac înconjurul lumii. Înotătorul a preferat să doarmă pe jos într-un parc din Paris decât să stea în Satul Olimpic

Știri generale
Imaginile cu campionul olimpic Thomas Ceccon fac înconjurul lumii. Înotătorul a preferat să doarmă pe jos într-un parc din Paris decât să stea în Satul Olimpic

Înotătorul Thomas Ceccon, medaliat cu aur, a preferat să doarmă pe jos într-un parc din Paris, decât să stea în Satul Olimpic. Ceccon a ținut prima pagină a ziarelor săptămâna aceasta după ce s-a plâns de condițiile din Satul Olimpic, în ciuda faptului că a cucerit două medalii la Paris 2024.

Cu doar câteva zile în urmă, el a fost supranumit și „cel mai sexy înotător din lume”, după ce și-a arătat abdomenul pe podium, în timp ce Italia a câștigat medalia de bronz în ștafeta masculină de 4×100 m liber. Dar Ceccon s-a alăturat unei liste tot mai mari de sportivi care se plâng de standardele „submediocre” din Satul Olimpic.

Imaginile s-au viralizat rapid

El a reușit totuși să cucerească aurul la 100 m spate luni, în ciuda protestelor sale cu privire la condiții pe care trebuie să le suporte sportivii. Acum starul italian a încercat să rezolve problema în felul său: a dormit afară, în aer liber.

El a întins un prosop alb pe iarbă și s-a bucurat de un pui de somn sub un copac, lângă o bancă, în sâmbătă. Canotorul saudit Husein Alireza l-a surprins pe Ceccom dormind și a postat imaginea pe Instagram, menționând că locul se află în incinta Satului Olimpic.

Nu este clar dacă fotografia a fost făcută înainte sau după ce Ceccom și coechipierii săi nu au reușit să ajungă în finala probei de 4×100 m mixt masculin – în care Adam Peaty va reveni duminică seara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leggo (@leggo.it)

Videoclipul cu campionul olimpic s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Mai mulți sportivi s-au plâns de paturile de carton, care nu sunt deloc confortabile, și de lipsa aerului condiționat. Și David Popovici a ales să părăsească satul olimpic, înainte de probele sale de la Jocurile Olimpice.

Thomas Ceccon s-a plâns de condițiile din Satul Olimpic

“În Satul Olimpic nu există aer condiționat, e cald, mâncarea este proastă. Mulți sportivi se mută din această cauză… nu este un alibi, este doar cronica pură a ceea ce poate nu toată lumea știe. Subliniez că nu este vorba de o scuză sau un alibi, cu toții experimentăm aceleași situații și ne aflăm în aceleași condiții. Este un lucru pe care mulți probabil nu îl știu și este corect să povestim despre asta”, a spus Ceccon.

„M-am retras în semifinală… puțin obosit, este greu să dormi atât noaptea cât și după-amiaza, între zgomot și căldură. Da, și pentru mine e cald, în Satul Olimpic nu există aer condiționat, nu mâncăm bine și sunt probleme cu mâncarea. Mulți sportivi se mută din aceste motive”, a mai spus Ceccon, care a ratat calificarea în finala probei de 100 m spate.

În vârstă de 23 de ani, Ceccon a devenit campion olimpic la Paris, după ce a ieșit învingător în proba de 100 m spate.
La 1,97, cu fizicul unui “zeu greu”, așa cum l-au descris fanele, Thomas Ceccon nu face senzație doar în bazinul olimpic, ci și pe rețelele de socializare.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro