Imagini unice de la nunta Oliviei Păunescu. Toți invitații s-au uitat cu uimire la rochia de mireasă

de: Alexandra Chivu
08 10. 2019

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, s-a prezentat  în fața altarului, în mare secret, alături de iubitul ei. Imagini unice de la nuntă.

Imagini unice de la nunta Oliviei Păunescu, prezentatoarea Observator 12

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, a mers, în mare secret, după o lună de la căsnicia civilă, în fața altarului, alături de partenerul său. La marele eveniment din viața sa i-au fost alături doar prietenii apropiați și familia, astfel că atmosfera a fost cu totul specială.

Atenta la detalii și pasionată de modă și în special de croitorie, vedeta Antena 1 s-a îngrijit îndeaproape de aspectul rochiei ei, dar totul a fost mai simplu decât ar fi crezut. A văzut și a luat. Olivia a dezvăluit că modelul ales a fost și primul pe care a pus ochii.

”A fost dragoste la prima vedere”

„Este prima rochie văzută, probată și ulterior achiziționată! Este făcută de un designer italian și încă din prima clipă am știut că asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a povestit prezentatoarea.

Vedeta Antena 1 alături de domnișoarele sale de onoare

De asemenea, știrista s-a îngrijit nu doar de vestimentația sa, fiind punctul central al evenimentului, ci și de rochiile domnișoarelor de onoare, dar și cele ale mamei și surorii sale.

”Un vis pe care l-am trăit în brațele bărbatului mei”

Cât despre emoțiile prin care a trecut, Olivia Păunescu a declarat că nu poate descrie în cuvinte. Succint, a spus doar că a fost un vis pe care l-a trăit în brațele partenerului ei.

„Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic!”, a spus vedeta Antena 1.