Imagini uluitoare! Cum arăta femeia cu cel mai mare bust din lume, înainte de operațiile estetice

de: Alexandra Chivu
22 05. 2020

Operațiile estetice, de la necesitate, la obsesie. Dorința aprigă a unora de a-și schimba înfățișarea frizează ori chiar depășește limitele normalului. Demersul spre normalitate de odinioară, pentru cei care chiar aveau nevoie de astfel de intervenții, s-a prefăcut în manie pentru perfecțiune. „Mă aflu într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă”, după cum spune chiar ea, femeia cu cel mai mare bust din lume.

Imagini cu femeia cu cel mai mare bust din lume, înainte de operațiile estetice

Amanda Lovelie, în vârstă de 41 de ani, originară din Glasgow, poartă titlul de femeia cu cei mai mari sâni din întreaga lume. Mamă a patru copii, s-a operat din cap până în picioare, iar noua sa înfățișare a atras propunerile multor regizori de filme pentru adulți. Nu a acceptat, deoarece nu a vrut ca micuții să se simtă rușinați cu ea.

„Am făcut un pact cu ei. Nu vreau să fie jigniți la școală din cauza mea. Nu vreau să se simtă rușinați de mine”, a declarat Amanda, potrivit presei internaționale.

„Mă aflu într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă”

Femeia a investit mai mult de 200.000 de lire în operații estetice și tratamente de înfrumusețare. În plus, are în plan o nouă intervenție la sâni, dorind să-și păstreze recordul la care a ajuns.

„Înainte, fundul meu era urât și nu puteam să îl văd. Mereu îl ascundeam. Dar acum simt că în sfârșit am cu ce să mă mândresc. Fundul meu a fost foarte plat înainte și toți oamenii de pe rețelele de socializare făceau glume pe seama mea. Îmi spuneau să nu-mi mai pun silicoane și să mă duc să fac ceva cu fundul meu! Dar nu mi-a păsat foarte mult de ei, pentru că mă aflu acum într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă. Nimic nu mă va opri”, a povestit ea.