Imagini ireale în timpul unui concert cu manele, la Iași. Sute de oameni s-au călcat în picioare să ajungă la scenă VIDEO

Imagini ireale în timpul unui concert cu manele, la Iași. Sute de oameni s-au călcat în picioare să ajungă la scenă VIDEO
Imagini șocante în timpul unui concert cu manele, la Iași. Sute de oameni s-au călcat în picioare să ajungă la scenă VIDEO

Zilele trecute, la Iași a avut loc un concert cu sute de oameni  fără măști de protecție și fără reguli de distanțare socială. Iașiul se afla pe locul trei în topul zonelor cu cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus.

 Imagini șocante în timpul unui concert de manele. S-au călcat în picioare să ajungă la scenă


Participanții la concert au dansat umăr la umăr, iar cântărețul care întreținea atmosfera i-a îndemnat la relaxare totală și la nerespectarea măsurilor de protecție. Poliția a început verificările după ce, pe internet au apărut imagini cu aglomerația.

”A fost aplicată o sancțiune de 3.000 de lei organizatorului unui eveniment întrucât nu a respectat prevederile legii 55/2020. De asemenea, acesta a fost sancționat cu 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice ca urmare a volumului ridicat al sistemului de sonorizare” a spus purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Anca Vâjâiac.

Activitatea teraselor și a cluburilor va fi închisă la Iași

Potrivit datelor oficiale, până luni aproximativ 2,500 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în județul Iași și numărul deceselor provocate de această boală a ajuns la 87. Prefectul Iașului urmează să ceară ca activitatea cluburilor și teraselor să fie închisă după ora 24:00.

”Este în discuție o astfel de măsură ca terasele, barurile și alți agenți economici asemănători să nu poată desfășura activitate după ora 24 până la ora 6 dimineața”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iași, Ovidiu Mihăiuc.

Reprezentanții clubului spun că nu a fost grav

Administrația clubului susține că regretă incidentele.

”A avut o cumătrie aici prin zonă și am zis ”vino mă să le facem o bucurie și ieșenilor”. La momentul respectiv s-au bulucit în față, într-adevăr s-a văzut urât pe filmări și în media ce a apărut. Nu a fost chiar atât de dramatic pentru că în momentul respectiv m-am urcat în pupitrul de la DJ, am întrerupt toată treaba și am dispersat lumea”, a spus administratorul clubului, Răzvan Ștefan.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI