Imagini șocante în Alexandria. O fată de 14 ani a fost dată afară dezbrăcată, în stradă, după ce a furat din magazin

de: Năstase Mirabela
14 01. 2020

O tânără a fost prinsă furând dintr-un magazin de haine din orașul Alexandria, județul Teleorman. Aceasta a fost dezbrăcată, iar apoi dată afară în stradă de angajatele magazinului, anunță observator.tv.

Imagini șocante în Alexandria!

Tânăra nu se afla în magazinul din Alexandria singură, ci era însoțită de o prietenă. Nu a durat mult timp până ce angajatele magazinului le-au surprins pe cele două în timp ce furau hainele de pe raft.

Angajatele magazinului au declarat că fetele încercau să sustragă mai multe perechi de blugi îmbrăcându-le una peste alta. Cele două fete au fost prinse în glagrant, motiv pentru care au fost pedepsite aspru.

Una dintre tinerele care au furat din magazin a fost pusă să se dezbrace de una dintre angajatele magazinului

Angajatele nu au așteptat sosirea echipajului de Poliție, ci s-au gândit să-și facă singure dreptate. Drept urmare, au decis să le umilească pentru fapta lor. Pe una dintre ele au pus-o să se dezbrace și, după ce a tânăra a rămas doar în chiloți și sutien, a fost scoasă direct afară de una dintre angajate. Pentru ca umilința să fie și mai mare, angajata a decis să scrie cu un marker pe fața fetei în vârstă de 14 ani.

O fată de 14 ani a fost dată afară dezbrăcată, în stradă

„Vouă nu vă este ruşine? Uite fată! Are alte două perechi. A furat şapte perechi de blugi. Chem Poliţia. Noi eram proaste? Noi nu am văzut când ai furat?”, a strigat una dintre angajate către fata prinsă la furat.

Poliția a intervenit și a deschis un dosar penal atât pentru vânzătoarea care a îndrăznit s-o dezbrace pe fată și să o dea afară, cât și pentru cea care a furat.

Imaginile au ajuns pe Internet, însă cel care a decis să le facă publice le-au șters după câteva ore.