Imagini șocante cu fiul lui Adrian Mutu. La doar 19 ani, îi calcă tatălui pe urme?

Imagini șocante cu fiul lui Adrian Mutu. La doar 19 ani, îi calcă tatălui pe urme?
Imagini șocante cu fiul lui Adrian Mutu. La doar 19 ani, îi calcă tatălui pe urme?

Fiul lui Adrian Mutu nu a moștenit talentul pentru fotbal al tatălui, dar se pare că i-a preluat spiritul rebel. Mario Mutu este băiatul născut din relația „Briliantului” cu Alexandra Dinu, prima sa soție. După divorțul părinților săi, Mario a rămas alături de mama sa, dar n-a rupt legăturile cu faimosul său tată. Acum, la aproape 19 ani, Mario începe să semene tot mai mult cu acesta în privința unor „pasiuni”.

Imagini șocante cu fiul lui Adrian Mutu

Fiul lui Adrian Mutu va împlini 19 ani în luna septembrie. Mario este singurul copil rezultat din căsnicia actualului antrenor de la FCU Craiova cu Alexandra Dinu, prima lui soție. Cei doi s-au căsătorit în 2001, nași de cununie fiindu-le Gică și Marilena Hagi. Doi ani mai târziu, ei au divorțat, Mario rămânând alături de mama sa. Alexandra a locuit o vreme în Italia, apoi în SUA, în Los Angeles. În ultima perioadă, a revenit des și în România fiind jurat într-o populară emisiune de televiziune.

La rândul său, cel declarat „cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani” și-a refăcut viața alături de modelul dominican Consuelo Matos Gomez. Ei s-au căsătorit în 2005, fiind cununați de către Nicu Gheară, personaj al lumii interlope. Au doi copii împreună, Adriana, născută în anul 2006, și Maya Vega, născută în 2008. Cei doi au divorțat în anul 2013. A doua căsnicie a lui Adrian Mutu s-a terminat în 2013, cele două fete rămânând, de asemenea, în grija mamei lor.

La doar 19 ani, îi calcă tatălui pe urme?

Adrian Mutu s-a recăsătorit, pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, cu Sandra Bahici, fostă câștigătoare a concursului „Miss România”. Celor doi li s-a născut un băiat, Tiago, în vârstă de 4 ani. Mario, cel mai mare copil al „Briliantului” a ajuns, între timp, un tânăr care începe să semene tot mai mult cu celebrul său tată. Nu ca talent și pasiune pentru fotbal, ci ca spirit rebel, aplecat spre plăcerile vieții și spre tatuaje. Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai tatuați fotbaliști români ai vremii sale. Dincolo de asta, a rămas faimos „episodul cocaina” petrecut în timp ce era jucător la Chelsea, sub comanda lui Jose Mourinho.

Depistat pozitiv la testul antidrog, Mutu a fost în pericol să fie nevoit să plătească o avere clubului loondonez după ce a ales să se transfere la Juventus Torino. Lucrurile s-au încheiat, însă, cu bine, pentru cel mai talentat fotbalist român al generației sale. Dar plăcerea de a-și trăi viața a fost direct proporțională cu talentul pe care l-a avut. Acum, Adrian Mutu a ales o carieră solidă de antrenor, fiind deja tehnicianul naționalei U21, iar acum al celor de FCU Craiova, nou-promovată în Liga 1.

Ceva din el s-a transmis, în schimb, către fiul cel mare, Mario. Acesta a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care apare tatuat în mod asemănător tatălui său. Mario are și un pahar de șampanie în mână, iar pe măsuța alăturată se vede un pachet de țigări, Fotografia este însoțită de un mesaj în stilul nonconformist al lui Adi Mutu: „Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales”. E o imagine total diferită față de cea a puștiului cu zulufi blonzi care zâmbea îngerește în pozele din vremea copilăriei sale. Lui Mario îi mai lipsesc doar mingea și talentul pentru fotbal pentru a deveni o replică și mai fidelă a faimosului său părinte.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe