18 aug. 2021 | 08:35

Imagini sfâșietoare cu Denisa, tânăra trezită după trei luni de stat în comă: „O legumă distrusă în bătaie de un călău pe care îl considera iubit”

News
Imagini sfâșietoare cu Denisa, tânăra trezită după trei luni de stat în comă:
Primele imagini cu Denisa, tânăra bătută din Zalău

Au apărut imagini cutremurătoare cu Denisa, tânăra de 20 ani, bătută cu bestialitate de iubitul ei, în urmă cu un an. Cazul de o violență extremă a zguduit România la acel moment, apărând imagini greu de privit cu chinul la care a fost supusă fata chiar într-un spațiu public din Zalău. La aproape un an de la tragedie, tânăra trezită după trei luni de stat în comă are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o nouă șansă la viață.

Lăsată mai mult moartă decât vie din cauza geloziei

Denisa era o tânără care avea viața înainte până într-o seară fatidică în care iubitul ei a decis să-i schimbe cursul vieții. Într-un moment de gelozie, după o discuție în contradictoriu, acesta a început să o lovească cu pumnii și picioarele, lăsând-o în stare de inconștiență. Și pentru că acest tratament nu a fost suficient, bărbatul a luat-o pe fată la niște prieteni acasă, acolo unde a urmat o noapte cu alte bătăi.

A doua zi, atunci când a conștientizat că starea tinerei este critică, a solicitat intervenția unei ambulanțe. Medicii au transportat-o pe Denisa în stare critică, aceștia fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire, fata prezentând mai multe traumatisme severe la cap.

Denisa are nevoie de ajutorul nostru

În urmă cu puțin timp, au apărut primele imagini care o înfățișează pe Denisa într-un salon de spital, într-o stare extrem de degradată, fiind de nerecunoscut. Din fericire, Denisa are șanse să revină o tânără cu o viață mai bună, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesar să urmeze tratamente extrem de costisitoare pe care mama ei nu și le permite. Pentru că speranța stă în oameni cu suflet bun și cu posibilități materiale, o prietenă de-a Denisei a făcut apel la ajutorul nostru, al tuturor celor care dorim să ajutăm cu câtuși de puțin un suflet încercat de viață.

“Aceasta a fost DENISA, o tânără din judeţul Sălaj care avea toată viaţa înainte. Aceasta este DENISA, o legumă distrusă în bătaie de un călău pe care îl considera iubit. El, 7 ani de puşcărie, ea distrusă pe viaţă, dar… când doctorii spuneau că nu are nicio şansă de supravieţuire, ea lupta şi după 3 luni de comă s-a trezit, vrea să lupte pentru viaţa ei care ia fost luată pe nedrept, dar are nevoie de noi toţi.

Are şanse mari de recuperare, dar cu costuri extrem de mari pe care mama ei, o femeie singură de la ţară, nu şi le poate permite nici în 100 de vieţi. Dar, cu ajutorul vostru, oameni buni şi inimoşi, poate să reuşească”, este mesajul postat de Puflea Mariana Alina, pe un grup de Facebook.

Vezi mai multe imagini actuale cu Denisa în galeria foto. (Sursă foto: ziaruldesalaj)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro