Imagini rare cu Luminiţa Becali. Unde a fost surprinsă soţia latifundiarului din Pipera. FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
27 10. 2022

Gigi Becali este, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați afaceriști din România. Soția lui, Luminiţa, este o prezență discretă și rafinată, femeia preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. Unde a fost surprinsă, recent, de către fotoreporterii impact.ro, soţia latifundiarului din Pipera.

Luminița Becali, surprinsă la shopping pentru cel de-al doilea nepot?

Luminiţa Becali este o prezență extrem de rară în peisajul monden autohton. Soția latifundiarului Gigi Becali este o femeie rafinată și stilată, ce a preferat dintotdeauna să-și trăiască viața privată departe de ochii curioși ai mass-media.

Recent, bruneta a fost surprinsă, de către fotoreporterii playtech – impact la o sesiune de cumpărături în Capitală, într-un magazin ce vinde produse pentru copii. Luminița Becali a achiziționat hăinuțe de copii și apoi a plecat spre mașină.

Discretă și finuță, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, soția lui Gigi Becali a adoptat o ținută casual pentru sesiunea de shopping. Astfel, Luminița Becali părea a fi o tânără de 20 de ani, îmbrăcată într-o pereche de blugi închiși la culoare, un tricou alb și o pereche de pantofi fără toc.

Cu părul natural, având bucle lejere, și o atitudine de lady, Luminița Becali căra două pungi pline ochi cu articole vestimentare pentru copii, semn că se pregătește de venirea pe lume al celui de-al doilea nepot al ei.

Reamintim că fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Theodora, și soțul ei, Mihai Mincu, așteaptă cel de-al doilea copil. Cei doi parteneri mai au o fetiță în vârstă de 2 anișori.

Luminița și Gigi Becali sunt veri de gradul al III-lea

Deși formează un cuplu unit și solid, având o familie frumoasă și numeroasă, puțini sunt cei care știu cum a început povestea de dragoste dintre Gigi Becali și mama copilelor sale, Luminița.

Finanțatorul echipei FCSB și soția lui se cunosc din copilărie, de pe vremea când el avea 26 de ani, iar ea era o adolescentă ce abia împlinise vârsta buletinului. De asemenea, Luminița și Gigi Becali sunt înrudiți, fiind verișori de gradul al treilea.

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des.

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor.”, spunea latifundiarul pentru Evenimentul Zilei, acum ceva vreme.

În 1994, atunci când s-au căsătorit, Gigi și Luminița Becali nu ar fi încălcat nicio regulă a bisericii ortodoxe, conform Doxologia, fiind rude de gradul al VIII-lea.