Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle. Cum arăta în copilărie și adolescență

de: Anca Lupescu
18 04. 2024

Aceste imagini nemaivăzute cu Meghan Markle au făcut deliciul fanilor regali care au primit ocazia de o cunoaște mai bine pe ducesă printr-o serie de fotografii de când aceasta era doar un copil.

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle

Fotografii din copilăria și adolescența fostei actrițe au fost făcute publice de către unchiul acesteia. Albumul de familie a fost păstrat de Joesph Johnson, fratele vitreg al Dornei Ragland, mama lui Meghan Markle.

Vezi și: Meghan Markle este din nou în centrul atenției. Gestul care l-a stânjenit vizibil și pe Prințul Harry

Într-una dintre fotografii, Meghan apare la ziua de ei de naștere de când a împlinit 11 ani, alături de mama ei. Cu o coafură afro, Meghan zâmbește larg alături de mama ei, Doria, care avea pe atunci vârsta de 36 de ani. 

Într-o altă fotografie, Meghan era un copilaș și a fost surprinsă într-o fotografie de tatăl ei, Thomas Markle. Micuța Meghan are două codițe și ține în mână un aparat de fotografiat.

În cea de-a treia fotografie, Meghan are șapte ani și se află la plajă, în apropierea casei părintești din Santa Monica. Poza este făcută în anul 1988, iar Meghan poate fi văzută u părul creț și o găletușă cu care se juca în nisip.

O altă fotografie o înfățișează pe actuala Ducesă de Sussex la vârsta de 12 ani, alături de bunica ei Jeanette. Cele două sărbătoreau aniversarea verișorului lui Meghan, Donovan, în 1993.

Vezi și: Meghan Markle a avut mai mulți iubiți decât se credea. Numele celebre care au fost ascunse până acum VIDEO

Ultima fotografie este cu adolescenta Meghan alături de mama ei și verișorul său Shawn. În această fotografie, ducesa poartă machiaj, iar părul ei este drept.

Meghan, îngrijorată de relația copiilor săi cu verișorii lor

Experții susțin că Meghan Markle este îngrijorată cu privire la relația copiilor săi cu verii regali din Marea Britanie pe măsură ce familia lor se stabilește în Statele Unite.

Vezi și: Lovitură dură pentru Meghan Markle, după remarcile usturătoare despre Familia Regală. Soția lui Harry nu se aștepta la asta

Mutarea Prințului Harry în SUA a stârnit valuri. După ce a renunțat oficial la rezidența sa din Marea Britanie, Ducele de Sussex a desemnat SUA ca noua sa casă. 

Acest lucru vine după decizia din 2020 de a se retrage din activitățile regale. 

Un expert susține că Meghan Markle este îngrijorată cu privire la distanța tot mai mare față de membrii familiei regale din Marea Britanie, în ceea ce îi privește pe copiii lor, Archie și Lilibet.

Meghan și Harry au doi copii împreună. Archie, cel mai mare, s-a născut în Marea Britanie, dar era foarte mic când cuplul a decis să se retragă din activitățile lor regale. 

Cel mai mic copil al lor, Lilibet, a crescut în California. 

Experții susțin că Meghan este îngrijorată pentru că micuții nu vor avea o relație strânsă cu verii lor George, Charlotte și Louis.

„Meghan iubește ideea de a avea o familie mare și fericită și urăște când oamenii își descriu copilăria și familia ca fiind disfuncțională. Este terifiată că istoria se va repeta,” a spus expertul regal Tom Quinn.

Vezi și: Meghan Markle este din nou în centrul atenției. Gestul care l-a stânjenit vizibil și pe Prințul Harry VIDEO

Potrivit acestuia, Meghan „nu era 100% împotriva a tot ceea ce privește Marea Britanie”. 

„Existau lucruri pe care le iubea la Marea Britanie”, a adăugat expertul. 

Meghan „se teme că cei doi copii ai ei o vor acuza dacă nu își vor vedea niciodată verii și vor simți că au fost  privați de o viață distractivă și semnificativă în Marea Britanie ca membri regali activi.”