Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin de la 1 an și până la 18. Cum arăta zâna în primii ei ani FOTO

Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin de la 1 an și până la 18. Cum arăta zâna în primii ei ani FOTO
Andreea Marin le-a făcut fanilor o surpriză. Ce fotografii de colecție a dezvăluit

Andreea Marin și-a surprins fanii! Vedeta a decis să dezvăluie câteva fotografii făcute pe când avea o vârstă fragedă, așa că nu mulți au mai văzut-o în asemenea ipostaze. Zâna a deschis ‘cutia cu amintiri’, dar nu a uitat de admiratorii săi din mediul online.

Fotografii inedite cu Andreea Marin. Ce surpriză au primit fanii din partea vedetei

Andreea Marin a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare, așa că mulți s-au bucurat enorm când au văzut cum arăta aceasta în copilărie. Vedeta a recunoscut că a petrecut 10 ore privind pozele în care apar persoanele care au avut un impact imens asupra vieții sale.

„Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…”, a zis Andreea Marin, pe Instagram.

Andreea Marin, despre momentele grele din viața ei

Zâna a recunoscut că nu a fost ușor să privească fotografiile cu rudele sale, mai ales pentru că mulți oameni apropiați au încetat din viață. Vedeta și-a dat seama că este nevoită să fie puternică și să se descurce singură în momentele dificile, apelând la cei dragi prin rugăciuni.

„Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a mai zis vedeta.

Andreea Marin: ‘Nu e un sentiment ușor’

De asemenea, Andreea Marin este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei din spatele camerelor, așa că a mărturisit că nu i-a fost ușor să vorbească despre dorul de familie, dar a vrut să retrăiască momentele importante.

„Nu e un sentiment ușor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții mele.

Așa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri și bucurii readuse la lumină și privite în ochi, asumate, despre povestea vieții mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe.”, a adăugat vedeta.

Ce a descoperit vedeta. Mulți o să îi înțeleagă emoțiile

Zâna a citit și scrisorile din partea bunicilor, dar și textele părinților care, deși nu îi aparțin, ascund povești importante. Andreea Marin le-a dat și un sfat de aur fanilor săi, explicând că este important, din când în când, să fie sensibili.

„Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit „moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare.”, a adăugat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI