Imagini halucinante cu Vulpița și Viorel de la Antena 1. Cum s-au putut filma, în intimitate

Imagini halucinante cu Vulpița și Viorel de la Antena 1. Cum s-au putut filma, în intimitate
Cum s-au filmat Vulpița și Viorel! Soții Stegaru au copiat alt trend

Vulpița și Viorel ajung iar în vizorul tuturor! Nu ar fi de ajuns faptul că se văd seară de seara pe micile ecrane, așa că ei aleg să facă surprize fanilor lor pentru a-i descoperi și mai tare. Cum s-au filmat cei doi în intimitate?

Imagini cu Vulpița și Viorel în intimitate. Cum s-au filmat aceștia?

Dat fiind faptul că se cred vedete, cei doi soți au luat la rând obiceiurile persoanelor publice din România și au început să copieze pe cine au dorit. Cum zilele acestea este renumită provocarea cu perna, au decis să intre și ei în trend. Zis și făcut! Veronica și Viorel Stegaru și-au luat două curele și două perne și au început distracția în casă.

Vulpița și Viorel, distracție maximă la ei acasă
Vulpița și Viorel, distracție maximă la ei acasă

Când nu sunt la emisiune, nu au prea multe griji așa că își permit să-și facă de cap. Nu se înțeleg ei bine de multe ori, reproșurile dintre ei par a nu se termina niciodată, dar atunci când vine vorba de distracție sunt primii. Pe muzica lui Beyonce, moldovenii au dat drumul petrecerii restrânse. Mare le-a fost mirarea fanilor acestora când Viorel a acompaniat-o pe soția sa chiar și pe tocuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sper ca va place. Eu m-am distrat mult ? #accesdirect

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

„Am văzut că fac toate fetele”

La un moment dat, a simțit că nu se mai poate descurca așa că a renunțat la pantofi și a dansat desculț. “Am văzut pe Tik Tok, am văzut că fac toate fetele”, a spus Veronica Stregaru, extrem de entuaziasmată de provocare. „Vulpițo, ai fost seducătoare… ce pot să-ti zic… mai bine te-ai combina cu Spartacus Idolul Femeilor :)))”,“Hai că am murit… uite-o și p-asta… mi-a sărit perna în ochi”, “Ți-a adus mă-ta mare perna cu fulgii de gâscă”,

“Bă, deja erai urâtă îmbrăcată, iar dezbrăcată ești muma pădurii?”, “S-a întors proasta, îți simțeam lipsa, dragă???‍♀️??‍♀️?”, “Bă, nu o mai judecați atât, cu toții greșim și mna, fiecare face ce vrea și ce îi place ?‍♀️”, au fost doar câteva din comentariile urmăritorilor ei de pe Instagram.