Imagini greu de privit. Câine legat, bătut cu bestialitate de către stăpân până moare. Animalul mâncase un pui

Imagini greu de privit. Câine legat, bătut cu bestialitate de către stăpân până moare. Animalul mâncase un pui
Imagini greu de privit. Câine legat, bătut cu bestialitate de către stăpân până moare. Animalul mâncase un pui

Momente inumane au avut loc într-o gospodărie, acolo unde un tânăr furios pe animalul său l-a omorât în bătaie. Imaginile greu de privit au fost filmate de un vecin și publicate pe Facebook. Filmulețul crimei a devenit viral în scurt timp, iar oamenii vor să îl identifice și să îl pedepesească pe cel care se face vinovat de maltrarea și uciderea unui animal nevinovat.

Cine este tânărul care și-a omorât cu bestialitate câinele

Scenele de groază au fost filmate în comuna doljeană Desa și înfățișează imaginea României în anul 2020. Din păcate, țara noastră se confruntă cu o problemă majoră a abuzului față de animale, iar numărul cazurilor semnalate și rezolvate de poliție este cu mult mai mic decât cel real.

Tânărul din imagine, în vârstă de 15 ani, a fost filmat în timp ce își lovește cu ranga animalul din curte, pe motiv că acesta a mâncat un pui. Vizibil furios, adolescentul își târăște animalul afară din cușcă și începe să îl lovească în cap, înjurându-l și amenințându-l.

Potrivit imaginilor, cățelul de talie mică, cu o structură extrem de firavă, cade la pământ în urma loviturilor extreme care i-au fost aplicate. În reacțiile criminalului se poate observa că nu există niciun semn de remușcare, ba mai mult, acesta își lovește cu înverșunare câinele legat și lipsit de apărare până la exterminare.

Poliția promite că va pedepsi vinovatul

În urma imaginilor publicate pe Facebook, poliția a anunțat că vor cerceta cazul și îi vor aplica băiatului sancțiunile necesare conform legii 205/2004, cap VII, art 25, 1, lit a care vizează „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, cât și “rănirea sau schingiuirea animalelor”. Gestul comis cu bestialitate constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă., potrivit observatornews.com.

Asociația pentru Protecția Animalelor „Măriuța” a lansat un apel disperat prin care le cere persoanelor iubitoare de animale să ajute la identificarea acestui tânăr de o cruzime nemărginită, pentru a putea fi pedepsit. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Am primit acest filmuleț pe messenger. Poate reușim să aflăm cine este monstrul.Am aflat.Individul este din Desa și are 15 ani.Distribuiți și faceți cunoscut acest monstru.România ești plină de monștrii.Am primit acest filmuleț de la copiii din sat.S a întâmplat săptămâna trecută. El a postat pe grupurile lor filmarea.Am anunțat poliția. Mîine voi merge să depun o plângere și să vedem ce se va a intimpla.

Publicată de Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța pe Joi, 7 mai 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI