Imagini dramatice de la locul unui accident. Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în Timiș

Imagini dramatice de la locul unui accident. Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în Timiș
Accident oribil la marginea Bucureștiului! Un copil a fost prins sub roțile mașinii! Imagini cu puternic impact emoțional

Pe fondul vizibilității reduse și a precipitațiilor abundente, la nivelul întregii țări, au fost raportate accidente pe drumurile naționale, unele din ele soldate tragic și cu victime umane.

Imagini dramatice de la locul unui accident

În această dimineață, pe fondul precipitațiilor abundente și a vizibilității tot mai scăzute, în județul Timiș, pe DN 6, la ieșire din Șuștra spre Topolovățu Mare, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a lovit cu mașina un autoturism și un autotren. Autoritățile au fost anunțate la 112, și ajunse la fața locului au constatat că vinovatul pentru teribilul accident ar fi fost chiar tânărul de 19 ani.

Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în Timiș

Potrivit poliștilor de Brigada Rutieră, tânărul se deplasa cu viteză și la ieșire din Șuștra, pe fondul neadaptării vitezei, dar și datorită faptului că carosabilul era umed, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism. După primul impact, cel cu autoturismul, a fost proiectat într-un autotren. În urma impactului, șoferul vinovat a fost aruncat afară din autoturism și a decedat pe loc, medicii nemai putând să-i salveze viața.

Imagini dramatice de la locul unui accident. Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în Timiș
Imagini dramatice de la locul unui accident. Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în Timiș (FOTO: ISU Banat)

„În accident au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. În cele 3 autovehicule se aflau doar șoferii, dintre care șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, în urma impactului a fost aruncat în afara mașinii. Pompierii au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului. Ceilalți doi șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU Banat.

La locul accidentului au fost deplasate forțe de la ISU Banat cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și polițiștii timișeni. Oamenii legii vor deschide acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI