Imagini dezgustătoare. Membru PMP, Theodor Paleologu, umilit și scuipat în plină stradă de un candidat la Consiliul Local al Sectorului 2. Ce reacție a avut

Imagini dezgustătoare. Membru PMP, Theodor Paleologu, umilit și scuipat în plină stradă de un candidat la Consiliul Local al Sectorului 2. Ce reacție a avut
Imagini dezgustătoare. Membru PMP, Theordor Paleologu, umilit și scuipat în plină stradă de un candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2. Ce reacție a avut Sursă poză: Mediafax

Theodor Paleologu, candidat din partea Partidului Miscarea Populara (PMP), a rămas mut de uimire și dispreț, după ce a vizualizat filmulețul în care in care Antonella Lerca, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2, scuipa pe un afiș mai vechi cu acesta.

Mesajul postat de Theodor Paleologu pe Facebook

Theodor Palologu face parte dintr-o familie de intelectuali, tatăl său, Alexandru Paleologu, fiind fost ambasador al României la Paris și senator PNL. Cel dintâi face parte din partidul PMP și este cunoscut ca fiind un personaj politic intelectual și cu simțul umorului.

Acest lucru s-a demonstrat și în urma postării sale de joi, de pe Facebook, publicând un filmuleț în care un afiș de campanie care îl înfățișează este scuipat “cu grație” de către Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2.

Alături de filmulețul cu pricina, candidatul PMP a scris un text ironic în care o prezintă pe distinsa candidate ca fiind “viitorul țării”.

Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS. Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.

Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos. Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.
Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Antonella Lerca, în vârstă de 30 de ani, este prima femeie transgender, de etnie romă, care candidează pentru o funcție publică, la alegerile locale anunțate pentru 27 septembrie. Aceasta luptă împotriva altor candidați pentru a obține un post în Consiliul Local al Sectorului 2.

Vezi imaginile video postate de membrul PMP:

Spre o Românie inclusivă

Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS.Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos.Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă.

Publicată de Theodor Paleologu pe Joi, 30 iulie 2020