Imagini desprinse din filmele de groază la Brașov. Bătaie cu bâte și lopeți în plină stradă. O mașină intră în plin în toți oamenii

Imagini desprinse din filmele de groază la Brașov. Bătaie cu bâte și lopeți în plină stradă. O mașină intră în plin în toți oamenii
Bătaie cu răngi și lopeți la Săcele, județul Brașov

Imagini greu de crezut și de privit! Bătăi cu bâte și lopeți au avut loc în municipiul Săcele din județul Brașov. Totul a izbucnit de la o confruntare de zile mari dintr-o comunitate de romi. Scenele de groază au reușit să adune mii de vizualizări, iar internauții au rămas șocați de cele petrecute.

De la ce au pornit luptele

Portrivit autorităților, scenele de groază au avut loc pe fondul consumului abuziv de alcool, chiar în ziua de Paște. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele se desfășoară un conflict în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi care s-au luptat cu bătăușii, într-un final reușind să aplaneze altercația.

La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin numărul 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din poliţişti şi jandarmi, s-au deplasat la faţa locului, conflictul luând sfârşit”, a transmis IPJ Braşov.

Câte persoane au fost rănite

În urma disputelor, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, iar una a fost transportată la fața locului, refuzând internarea. Purtătorul de cuvânt IPJ Brașov a declarat că în acest moment urmează să se stabilească cauzele izbucnirii scandalului: “Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”.

În imaginile de mai jos se poate observa cum cei prezenți pe o stradă îngustă sunt loviți în plin de o mașină pregătită să atace. Victimele șoferului erau și ele în așteparea acestuia cu bâte, răngi și lopeți. În filmare se poate observa reacția oamenilor în momentul în care mașina a oprit. Aceștia au fost imortalizați lovind cu toată puterea în parbrizul mașinii reușind să-i provoace daună totală.

Forțele de ordine, depășite de situație, au fost obligate să tragă cu focuri de armă în plan vertical. Ulterior, conflictele au fost aplanate, iar polițiștii au reținut și dus la audieri 18 persoane implicate în scandal.

Vezi imagini video de la fața locului:

Scandal în cartierul de romi

Să ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Urmăriți Playtech.ro și pe