20 apr. 2020 | 08:56

Imagini desprinse din filmele de groază la Brașov. Bătaie cu bâte și lopeți în plină stradă. O mașină intră în plin în toți oamenii

News
Imagini desprinse din filmele de groază la Brașov. Bătaie cu bâte și lopeți în plină stradă. O mașină intră în plin în toți oamenii
Bătaie cu răngi și lopeți la Săcele, județul Brașov

Imagini greu de crezut și de privit! Bătăi cu bâte și lopeți au avut loc în municipiul Săcele din județul Brașov. Totul a izbucnit de la o confruntare de zile mari dintr-o comunitate de romi. Scenele de groază au reușit să adune mii de vizualizări, iar internauții au rămas șocați de cele petrecute.

De la ce au pornit luptele

Portrivit autorităților, scenele de groază au avut loc pe fondul consumului abuziv de alcool, chiar în ziua de Paște. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele se desfășoară un conflict în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi care s-au luptat cu bătăușii, într-un final reușind să aplaneze altercația.

La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin numărul 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din poliţişti şi jandarmi, s-au deplasat la faţa locului, conflictul luând sfârşit”, a transmis IPJ Braşov.

Câte persoane au fost rănite

În urma disputelor, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, iar una a fost transportată la fața locului, refuzând internarea. Purtătorul de cuvânt IPJ Brașov a declarat că în acest moment urmează să se stabilească cauzele izbucnirii scandalului: “Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”.

În imaginile de mai jos se poate observa cum cei prezenți pe o stradă îngustă sunt loviți în plin de o mașină pregătită să atace. Victimele șoferului erau și ele în așteparea acestuia cu bâte, răngi și lopeți. În filmare se poate observa reacția oamenilor în momentul în care mașina a oprit. Aceștia au fost imortalizați lovind cu toată puterea în parbrizul mașinii reușind să-i provoace daună totală.

Forțele de ordine, depășite de situație, au fost obligate să tragă cu focuri de armă în plan vertical. Ulterior, conflictele au fost aplanate, iar polițiștii au reținut și dus la audieri 18 persoane implicate în scandal.

Vezi imagini video de la fața locului:

Scandal în cartierul de romi

Să ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro