Imagini de senzație! Andreea Marin și iubitul consul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck

Imagini de senzație! Andreea Marin și iubitul consul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck
Imagini de senzatie! Andreea Marin si iubitul consul, surprinsi alaturi de Jennifer Lopez si Ben Affleck

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost fotografiați alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck, iar fanilor încă nu le vine să creadă. Unde s-au întâlnit Zâna, partenerul ei de viață și cei doi mari actori de la Hollywood.

Cum au fost surprinși Andreea Marin și iubitul ei alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck

Andreea Marin și diplomatul Adrian Brâncoveanu au decis să evadeze din rutina lor cotidiană și să se bucure de o vacanță luxoasă în una dintre cele mai frumoase și exclusiviste insule din lume, Capri.

Ajunși pe meleagurile romanticei Italii, vedeta de televiziune și iubitul ei consul au avut parte de surpriza vieții lor. Cei doi amorezi au fost surprinși să descopere că la doar câțiva metri în fața lor se aflau actorii Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Se pare că insula italiană este o destinație preferată și de celebrul cuplu Hollywoodian, care păreau că se distrează de minune. Andreea Marin și Jennifer Lopez se aflau în același tur al insulei, organizat de către unul dintre ghizii din Capri.

Cu siguranță acestea vor fi amintirile pe care fosta Zână a Surprizelor nu le va uita niciodată. Nu doar că s-a bucurat de un concediu binemeritat alături de partenerul său de viață, bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească din nou ca o adolescentă, dar acum Andreea Marin îi va povesti fiicei sale Violeta că s-a întâlnit cu nimeni alta decât Jennifer Lopez, care a stat la doar câțiva metri distanță de ea.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani

Când Jennifer Lopez și Ben Affleck au reluat relația după ce s-au despărțit acum 17 ani, showbizul mondial a luat foc. Povestea lor pare a fi desprinsă din filmele de OSCAR.

Nimeni nu s-ar fi gândit că frumoasa artistă și fostul ei logodnic își vor continua povestea de iubire la 17 ani de când au rupt logodna.

La începutul anilor 2000, J.Lo și celebrul actor formau unul dintre cele mai populare cupluri din lume, dar relația lor nu a durat mult. După ce a cerut-o în căsătorie și cântăreața a acceptat, dragostea lor părea eternă. Cu toate acestea, cei doi s-au separat în 2004, fiecare refăcându-și viața cu alt partener.

Iată că destinul i-a readus împreună recent, iar acum Bennifer, așa cum au fost alintați dintotdeauna de către presa americană, s-au reunit și par mai fericiți ca niciodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI