Imagini cutremurătoare cu Bill Clinton după ce a fost externat de la Terapie Intensivă. Cum a fost surprins fostul preşedinte american

Imagini cutremurătoare cu Bill Clinton după ce a fost externat de la Terapie Intensivă. Cum a fost surprins fostul preşedinte american
Starea lui este stabila acum

Bill Clinton a trecut prin clipe înfiorătoare. Fostul președinte american a fost internat în spital.

Cum arată Bill Clinton, la 75 de ani

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Bill Clinton a fost externat, duminică dimineaţă, după ce medicii i-au tratat o infecție de sânge.

El va continua tratamentul acasă. Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a stat cinci zile la centrul medical Ilrvine al Universității California.

„Preşedintele a ieşit astăzi din centrul medical UC Irvine”, a declarat dr. Alpesh N. Amin, într-un comunicat difuzat de purtătorul de cuvânt al lui Clinton pe Twitter.

Se pare că fostul lider de Casa Alba se afla în California pentru un eveniment legat de fundația sa.

El s-a simțit obosit și a mers la spital. Medicii au avut grijă de el și i-au făcut mai multe analize, printre care și testul de covid.

Fostul șef de stat american a stat 5 zile în spital

Bill Clinton a fost inițial afectat de o infecție a căilor urinare care s-a propagat în sistemul sanguin, provocând o septicemie.

Acum, el a fost surprins ieșind din spital, la brațul soției sale. Fostul șef al statului american a avut nevoie ca cineva să îl susțină pe perioada cât a mers spre mașina.

„Febra sa şi numărul de globule albe au revenit la normal şi se va întoarce la locuinţa sa din New York pentru a-şi termina tratamentul cu antibiotice”, a precizat doctorul.

Fostul președinte american a avut o serie de probleme medicale în ultimii 20 de ani.

Majoritatea problemelor au fost de natură cardiacă, printre care a suferit și o operație de bypass cvadruplu coronarian pentru eliberarea unor artere blocate, în 2004. În 2010 a i s-au implantat două stenturi la o arteră coronară, iar în 2005 a suferit o intevenție chirurgicală la un plămân afectat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI