Imagini cu mesaje și felicitări de Paștele Catolic. Trimite urări virtuale prietenilor și apropiaților

Imagini cu mesaje și felicitări de Paștele Catolic. Trimite urări virtuale prietenilor și apropiaților
Imagini cu mesaje și felicitări virtuale de Paștele Catolic

În acest an, Paștele catolic este sărbătorit pe data de 4 aprilie 2021. Această sărbătoare este un bun prilej de a le transmite celor apropiați gândurile noastre. Iată câteva imagini cu mesaje și felicitări de Paștele catolic.

Imagini cu mesaje și felicitări de Paștele Catolic – urări virtuale

Unii își amintesc că au mers pe trotuar până la biserică în dimineața Paștelui împreună cu familia. Mama purta o pălărie, tata era în costum, iar copiii aveau pe cele mai frumoase haine de primăvară. Alții își amintesc că au căutat ouă și bomboane, apoi au mâncat un coș de Paște plin de delicii.

Creștinii mulțumesc pentru învierea lui Hristos, în timp ce alții așteaptă cu nerăbdare să apară narcisele. Oricare ar fi amintirile tale, Paștele este un moment de reînnoire și de trezire. Iată câteva exemple de gânduri pline de speranță pentru a le împărtăși celor care vi se alătură în sărbătorirea Paștelui și a sosirii primăverii.

Mesaje cu imagini și felicitări de Paștele Catolic pentru cei de la distanță

Chiar dacă regulile care sunt impuse și anul acesta, la fel ca cel trecut, conform cărora trebuie să păstrăm distanțarea socială și să nu ne petrecem sărbătorile Pascale în grupuri mari, cum eram obișnuiți, putem să fim alături de cei dragi măcar virtual.

În timp ce ne bucurăm de liniște și de lumina învierii de la noi de acasă, le putem trimite imagini cu mesaje și felicitări de Paștele Catolic, celor dragi, prietenilor și apropiaților,

Mesaje cu imagini și felicitări virtuale de Paștele Catolic

Mijlocul de comunicare, care face ca distanța dintre oameni să nu mai pară atât de mare este reprezentat de rețelele de socializare. Cu ajutorul acestora ne este cel mai la îndemână în această perioadă. Prin intermediul rețelelor de socializare și al aplicațiilor: Whatsapp, Facebook Messenger, dar și prin intermediul SMS-urilor le putem trimite urări virtuale celor dragi aflați la distanță.

Iată câteva idei de imagini cu mesaje și felicitări de Paștele Catolic care ne ajută să ne inspirăm:

  • Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!
  • O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!
  • Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Mesaje virtuale și felicitări de Paștele Catolic

  • Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
  • Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
  • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
  • Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI