Imaginea cu care Cătălin Botezatu a stârnit un val de reacții pe internet: “Dacă o mai editai puțin, te întorceai în copilărie”

de: Andrei Simion
22 08. 2024

Cătălin Botezatu, cunoscutul designer român, a reușit să atragă din nou atenția publicului după ce a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare. Imaginea, în care Botezatu apare vizibil editat, a stârnit un val de reacții mixte din partea urmăritorilor săi.

Ce imagine a postat Cătălin Botezatu pe rețelele de socializare

În timp ce unii fani l-au complimentat pentru felul în care arată, mulți alții nu au ezitat să comenteze editările evidente ale imaginii. Unul dintre comentarii a devenit viral, un utilizator spunând ironic: „Dacă o mai editai puțin, te întorceai în copilărie.” Acest comentariu a fost repede preluat și distribuit de mulți alții, subliniind faptul că mulți consideră că imaginea a fost prea mult prelucrată.

Deși este obișnuit ca celebritățile să folosească filtre și aplicații de editare pentru a-și îmbunătăți aspectul în fotografii, în acest caz, fanii lui au fost de părere că s-a mers prea departe. Cu toate acestea, designerul nu a răspuns public criticilor, lăsând astfel loc de interpretări.

Ce a făcut Cătălin Botezatu din dragoste

Cătălin Botezatu a recunoscut că, din dragoste, a fost dispus să facă gesturi extreme, inclusiv să își dorească să își ia viața, deși acum râde de acest episod. În trecut, a impresionat femeile prin gesturi spectaculoase, cum ar fi închirierea de avioane, elicoptere sau camioane cu flori, și a călătorit la locuri precum Opera din Viena și Paris. Cu toate acestea, el consideră că, în prezent, astfel de gesturi nu mai au același impact, iar femeile sunt impresionate mai degrabă de cadouri scumpe, precum o geantă Hermes Birkin.

„Am vrut să mă sinucid. (râde) Da, din dragoste poți face orice. Penibil a fost asta, ce am vrut să fac. Am făcut gesturi gen închiriat avion, mers până la Operă la Viena, până la Paris în locații de genul acesta. Da, le-am făcut, elicoptere, camioane cu flori, dar astea au fost ale tinereții valuri. Acum nu știu dacă ai mai impresiona o femeie decât dacă i-ai aduce un Hermes, un Birkin de 70.000 de euro sau poate acela de un milion din crocodilul acela special”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.