Imaginea cu care Adriana Bahmuțeanu și-a îngrozit fanii. A creat panică după ce a apărut cu masca de oxigen pe față

Imaginea cu care Adriana Bahmuțeanu și-a îngrozit fanii. A creat panică după ce a apărut cu masca de oxigen pe față
Imaginea cu care Adriana Bahmuțeanu și-a îngrozit fanii.

Adriana Bahmuțeanu i-a speriat pe internauți după ce a publicat o fotografie pe Instagram în care apare pe patul de spital, cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Imaginea cu care Adriana Bahmuțeanu și-a îngrozit fanii

În urmă cu o zi, Adriana Bahmuțeanu a publicat o imagine cu care și-a îngrozit fanii. Aceasta apare alături de medici, pe patul de spital și cu masca de oxigen pe față.

Vedeta a ținut însă să le explice fanilor că nu are probleme de sănătate, ci că a apelat la un tratament pe bază de oxigen pentru a-și proteja sistemul imunitar, mai ales că acum ne aflăm într-o perioadă cu multe cazuri de îmbolnăvire cu virusul covid.

„Nu, nu, nu sunt la spital!!! Stați linistiți!!! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunatatirea capacitășii pulmonare! E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau covid, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficienșe respiratorii!!

Inventatorul a luat premiul Nobel în 2019, iar dacă vreți să treceți mai usor peste sechelele acestei maladii sau sa vă întăriți organismul, vă recomand să încercați și voi!”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre cum a reușit să slăbească 20 de kilograme

Adriana Bahmuțeanu a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme, după ce păruse că pierde iar lupta cu kilogramele în plus.

Vedeta ajunsese la greutatea de 86 de kilograme, motiv pentru care și-a dorit din nou să revină în formă. Ea a povestit în ce constă dieta sa și la ce invenție a recurs pentru a i se reduce pofta de mâncare.

„Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.

Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier.

E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI