Iluzie optică virală. Ești un adevărat geniu dacă găsești hoțul din imagine în doar 5 secunde. Doar 3% dintre internauți au rezolvat testul

de: Oriana Popescu
17 06. 2023

Suntem din ce în ce mai mult înconjurații de iluzii. Astfel, una dintre iluzii a devenit virală peste noapte. Dacă îți dai seama care e hoțul din imagine, poți să te declari un adevărat geniu.

Magazinele, locurile preferate de hoți

Toată lumea face cumpărături fericiți, dar un hoț este și aici să-ți fure bunurile. Poți găsi hoțul ascuns în doar 20 de secunde înainte să fure ceva? Ți s-a furat vreodată ceva în timp ce faci cumpărături din magazin? Dacă da, atunci trebuie să știi durerea pe care o ai atunci când ești victima unui jaf.

Îți economisești toți banii ca să îți sumperi rochia mult visată, dar fix când ajungi la casă ca să achiți, realizezi că ți s-au furat banii? Cu siguranță te simți foarte rău în acel moment. Magazinele de cumpărături sunt cele mai comune locuri în care oamenii își pierd sau li se fură bunurile. De la bani, la geanta cu totul sau portofelul, această problemă este frecventă chiar și acum, în anul 2023.

Citește și: FOTO Această iluzie optică înfiorătoare face să pară că o gaură neagră vine să te înghită

Te provocăm să îți pui mintea la contribuție

Provocarea este destul de simplă. Vă vom prezenta o imagine a unui magazin de cumpărături unde puteți găsi mulți oameni care se grăbesc și cumpără. În imagine este un hoț ascuns undeva, care caută momentul perfect pentru a face o mișcare și a fura ceva. Tot ce trebuie să faci în provocare este să-l găsești pe hoțul ascuns în magazin. Veți avea doar 20 de secunde pentru a găsi hoțul ascuns. Ei bine, dacă ai ghicit, află că te afli printre cei mai speciali oameni, căci doar 3% internauți au ghicit.

Este o muncă riscantă să găsești hoții. În zilele noastre, mulți sunt deseori sfătuiți să țină o numărătoare a tuturor pungilor pe care le au în mână și să verifice din când în când. De asemenea, este indicat să numărați câte bagaje aveți când intrați în magazin și să verificați din nou odată ce ieșiți din magazin.

Ba mai mult decât atât, hoții folosesc strategii pentru a-și păcăli prada.Nu încercați niciodată produse comestibile și parfumuri de la un străin, deoarece pot fi suspecte.

Citește și: Iluzie optică pentru genii. Găsește greșeala din imagine în doar 5 secunde, doar 5% dintre internauți s-au prins la timp