18 mart. 2024 | 09:32

Iluzie optică perfectă pentru o zi de luni. Există 3 diferenţe între cele două imagini cu băieţelul care prinde insecte. Le vezi?

Diverse
Iluzie optică perfectă pentru o zi de luni. Există 3 diferenţe între cele două imagini cu băieţelul care prinde insecte. Le vezi?
O nouă iluzie optică te poate ajuta să înțelegi ce nivel de dezvoltare au abilitățile tale cognitive. Găsești diferențele dintre imagini?

Îmbunătățește-ți abilitățile de observare comparând două imagini ce, la prima vedere, par a fi identice. Rezolvă această provocare în 8 secunde. Verifică apoi răspunsurile oferite și află dacă ești un maestru în detectarea lucrurilor ascunse. Crezi că poți observa cele trei diferențe? Succes!

Cum îți poți dezvolta funcțiile cognitive cu ajutorul iluziilor optice

Dacă testarea abilităților cognitive este una dintre pasiunile tale ascunse, ai ajuns la locul potrivit. Pregătește-te pentru a identifica diferențele dintre două imagini ce par, la prima vedere, a fi perfect asemănătoare. Îți poți îmbunătăți abilitățile de observație în acest fel.

Provocarea zilei de astăzi vine sub forma unei iluzii optice. Accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui material. Vei observa în ea două ilustrații alăturate. Par identice, dar nu sunt. Trei diferențe trebuie să identifici între ilustrații, într-un timp limită de 8 secunde.

Ai la dispoziție 8 secunde pentru a identifica diferențele dintre imagini

Accesează prima imagine din galeria foto. Nu o accesa pe a doua – momentan -, dacă nu vrei să îți furi singur căciula. Analizează primul material, oferind atenție detaliilor . Caută diferențele dintre cele două ilustrații. Compară formele, culorile și texturile folosite de autorul lucrărilor.

În cele două ilustrații sunt reprezentanți doi copii: o fetiță și un băiețel. Amândoi sunt foarte entuziasmați în timp ce vor să prindă insecte. Trebuie să identifici diferențele dintre ilustrații. Poți să descoperi 3 diferențe între materiale? Setează un cronometru la 8 secunde.

Care sunt cele 3 diferențe dintre imaginile cu băiețelul prinzând insecte

Se spune că doar utilizatorii online cu privirea ascuțită reușesc să identifice diferențele dintre imagini. Sincronizează-ți gândurile și încearcă să te concentrezi la rezolvarea provocării de la început de săptămână. Fii atent și la timpul limită pe care îl ai la dispoziție.

Cele 8 secunde expiră rapid. Rezolvând provocarea de astăzi în timpul limită stabilit vei descoperi cât de dezvoltate sunt abilitățile de observare de care te bucuri. Indiferent dacă ai rezolvat provocarea singur sau cu ajutorul cuiva, este timpul să verifici dacă ai/ați reușit să deslușiți iluzia optică de astăzi.

Verifică răspunsurile tale; sunt corecte?

Accesează al doilea material din galeria foto. În el sunt marcate cele trei diferențe dintre ilustrații. Verifică-ți răspunsurile cu ajutorul ilustrației. Ai reușit să descoperi diferențele dintre imaginile cu copii fugind după insecte în timpul limită stabilit? Dacă da, te felicităm!

În caz contrar, nu trebuie să fii dezamăgit sau să intri în panică. Specialiștii în psihologie recomandă rezolvarea a cât mai multe astfel de materiale pentru a-ți dezvolta abilitățile cognitive. În acest sens, îți recomandăm să arunci o privire asupra testelor sau iluziilor optice asemănătoare.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro