19 feb. 2024 | 18:25

Iluzie optică pentru oamenii cu ochi de șoim. Toți văd fulgii de zăpadă, dar unde sunt schiurile din imagine?

Diverse
Iluzie optică pentru oamenii cu ochi de șoim. Toți văd fulgii de zăpadă, dar unde sunt schiurile din imagine?
Playtech Știri îți prezintă o nouă iluzie optică. Toți văd fulgii de zăpadă din imagine, însă puțini identifică schiurile.

Doar persoanele care au ochi de șoim pot să observe schiurile din imagine. Iluzia optică de astăzi te provoacă să descoperi locul în care se află schiurile dintre fulgii de zăpadă. Așa cum te-am obișnuit, nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a le identifica, ci doar 12 secunde. Succes!

Cum îți ajută iluziile optice creierul

Materialele prin care îți poți testa nivelul de inteligență sau de dezvoltare a abilităților cognitive te pot ajuta să te relaxezi, oferindu-i creierului și o pauză binemeritată. A desluși astfel de puzzle-uri te ajută să îți îmbunătățești gândirea laterală, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Același rol îl are și iluzia optică pe care ți-o vom prezenta în articolul de astăzi, care constă într-un exercițiu mental încântător. Materialul prezintă mulți fulgi de zăpadă, printre care se ascunde o pereche de schiuri. Ce trebuie să le faci tu este să le găsești.

Iluzie optică cu fulgi de zăpadă și schiuri

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. În ea vei putea observa fulgi de zăpadă, împrăștiați peste tot, creând un model complex din punct de vedere vizual. Nu accesa a doua imagine, fiindcă în ea vei descoperi răspunsul la problema ta.

Sarcina ta este să identifici schiurile ascunse în mijlocul acestei imagini cu fulgi de zăpadă. Setează un cronometru la 12 secunde, acesta fiind timpul limită de care dispui pentru a rezolva provocarea. Trebuie să examinezi cu atenție imaginea pentru a discerne detaliile subtile din ea.

Unde se află schiurile, de fapt

Ai la dispoziție doar 12 secunde pentru a localiza schiurile ascunse, așa că ar trebui să profiți de fiecare moment. Timpul trece rapid. Crezi că reușești să identifici elementele specifice sportului specific iernii? Dacă ai nevoie de un indiciu, te ajutăm noi: analizează jumătatea stângă a ilustrației.

Dacă ai găsit schiurile sau dacă timpul limită a expirat, accesează a doua imagine din galeria foto. În ea, este marcat răspunsul la problemă, adică locul exact în care se află schiurile. Ai reușit să le identifici și tu? Felicitări! În caz contrar, nu te descuraja, ci doar antrenează-te pentru a-ți dezvolta abilitățile.

Îți recomandăm să rezolvi și:

Test de personalitate special. Ce vezi prima oară spune multe despre tine. Află dacă eşti un lider înnăscut sau un visător

Cât de bine stai la capitolul vedere? Găseşte numărul „impostor” din imagine în mai puţin de 9 secunde!

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Noua metodă de fraudă prin telefon. Deținătorii de carduri bancare, vizați
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Halep NU mai joacă. S-a decis oficial. Anunțul venit chiar azi, 14 mai
Capital.ro
Cum vor fi recalculate pensiile de la 1 septembrie 2024 | CNPP a emis modelul deciziei de calcul
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro