Iluzie optică pentru genii. Găsește umbrela de cocktail din imagine în mai puțin de 10 secunde, doar 3% dintre internauți au reușit

de: Stan Nicu
14 06. 2023

Astăzi vă prezentăm o iluzie optică mai specială. De fapt, este o iluzie optică pentru genii, pentru că doar 3% dintre cei care au încercat să dezlege misterul au și reușit. Găsește umbrela de cocktail din imagine în mai puțin de 10 secunde.

Găsește umbrela de cocktail ascunsă printre umbrelele de plajă. Ai doar 10 secunde

Creierul uman este un organ remarcabil care poate procesa cantități mari de informații în numai câteva secunde.

Cu toate acestea, unele iluzii optice se joacă cu mintea noastră. Creierul încearcă în mod constant să dea un sens lumii din jurul nostru.

Ce face creierul uman când dă de ceva nou

Astfel, când vedem ceva care nu se potrivește așteptărilor noastre, creierul nostru încearcă să umple golurile cu informații pe care le cunoaștem deja.

Din acest motiv ne este greu să rezolvăm iluziile optice, chiar dacă toată lumea iubește acest gen de test și încearcă să le rezolve.

Găsește umbrela cre se pune la paharele de coktail

Și cum o excursie la plajă nu poate fi completă fără o umbrelă care să te protejeze de razele dăunătoare ale soarelui, astăzi vă prezentăm următorul test.

Din marea de umbrele care se află pe plajă trebbuie să o găsiți pe cea specială, umbreluța care înfrumusețează paharele de cocktail. Asta vă va deruta tare.

În acest puzzle, vă puteți testa răbdarea și atenția la detalii prin localizarea unei umbrele de cocktail ascunse.

Testele de iluzie optică, motiv de distracție

Mare atenție, imaginea  este concepută în așa fel încât să vă păcălească mintea. Iluziile optice sunt fascinante, dând o provocare percepțiilor vizuale care ne înșală mintea destul de ușor, dar în același timp ne oferă un motiv să ne distram.

Imaginea disponibilă în galeria foto a articolului prezintă scenariul unei plaje în care o mulțime de oameni stau sub umbrelă și se bucură de liniște. Însă, printre ei există un impostor. Deci, poți observa umbrela de cocktail ascunsă în doar 10 secunde pe ceas?

Creierul ignoră lucrurile care se află chiar în fața noastră

L-ai depistat pe impostor? Haide, este doar o umbrelă de cocktail. O poți face! Îți dăm câteva sfaturi pentru a-ți ușura căutarea.

Privește cu atenție imaginea: deseori, creierul ignoră lucrurile care se află chiar în fața noastră, așa că dedică-ți 100% și caută umbrela ciudată.

Încercați să vă uitați la dimensiunile umbrelei: desigur, o umbrelă de cocktail va fi foarte mică în comparație cu umbrelele de plajă, așa că încercați să găsiți asta.

Nu vă dați bătuți

Chiar dacă au trecut cele 10 secunde încercați să reperați umbrela de cocktail pentru că asta vă va face bine la creier, punându-l în mișcare.

Dacă, totuși, v-ați plictisit să găsiți umbreluța de cocktail, aveți răspunsul testului tot în galeria foto a articolului.