Iluzia optică pentru genii. Găseşte pasărea ascunsă în 6 secunde! Ai reuşit?

Iluzia optică pentru genii. Găseşte pasărea ascunsă în 6 secunde! Ai reuşit?
Iluziile optice sunt bune pentru a îmbunătăți abilitățile de observare ale unui individ

Iluzia optică pentru genii. În această imagine se ascunde o pasăre la vedere. Poți identifica pasărea ascunsă în 6 secunde? Testează-ți abilitățile de observație încercând acum această provocare de iluzie optică. Este un mod drăguț de a-ți pune mintea și vederea la lucru, la prima oră a zilei.

Astăzi îți propunem iluzia optică pentru genii

Există trei tipuri de iluzii optice, iluziile literale, fiziologice și cognitive. Asemănarea dintre toate acestea este că îți păcălesc mintea. Popularitatea iluziilor optice a crescut vertiginos în ultimul deceniu, ceea ce este evident din faptul că au devenit parte din cultura populară.

Netizenii sunt mereu în căutare de noi provocări cu iluzii optice, care servesc ca mijloc de a-și testa inteligența în rândul prietenilor și colegilor și, de asemenea, le oferă o formă populară de divertisment.

Iluziile optice își găsesc utilitatea în domeniul psihanalizei. În afară de aceasta, iluziile optice sunt utile și în determinarea diferitelor tulburări psihologice, cum ar fi schizofrenia și sindromul membrului fantomă

Iluziile optice sunt bune pentru a îmbunătăți abilitățile de observare ale unui individ. Cu o practică regulată, o persoană poate stăpâni rapid abilitatea de a rezolva iluziile optice. Aveți o bună capacitate de observație? Haideți să aflăm cu această iluzie optică.

Găsește pasărea ascunsă în 6 secunde

Imaginea prezentată în galerie este una dintre cele mai enigmatice capturi realizate de fotograful belgian Laurence Debailleul. Această imagine a fost surprinsă de Lawrence în timp ce făcea alpinism în Scottish Highlands. Se pot vedea blocuri de roci, ceea ce reprezintă o scenă obișnuită în zonele de deal scoțian.

Printre blocurile de stânci este ascunsă o pasăre care este una dintre cele mai faimoase păsări din Scoția, cunoscută și sub numele de pasărea vânatului, iar tu trebuie să găsești pasărea în 6 secunde. Ai găsit pasărea în 6 secunde?

Dacă te uiți cu atenție la imagine, poți vedea roci împrăștiate împreună cu vegetație rară. Trebuie să observi cu atenție pentru a depista o pasăre ascunsă în scenă. Grăbește-te, ceasul ticăie. Câți dintre voi au găsit pasărea ascunsă?

Găsește pasărea ascunsă în 6 secunde – Soluție

Sunteți curioși să aflați unde se află pasărea? Înainte de a trece la soluție, se cuvine o apreciere pentru cei care au fost rapizi în a depista pasărea. Te informăm că pasărea pe care o cauți este un cocoș de munte de culoare gri, care este una dintre cele mai cunoscute păsări de vânat din Scoția.

Acum că știi despre ce pasăre este vorba, a venit timpul pentru soluție. Priviți în cea de a doua imagine din galerie pentru dezvăluirea ei. Pasărea poate fi văzută așezată pe o stâncă în partea din stânga jos a imaginii, amestecându-se perfect cu rocile.

Ca fapt divers, cocoșul de munte este vânat pentru carnea sa și este una dintre cele mai vânate păsări din Scoția.

Urmăriți Playtech.ro și pe