Iluzia optică imposibil de rezolvat. Câte fețe vezi în imagine? Doar geniile le găsesc pe toate

Iluzia optică imposibil de rezolvat. Câte fețe vezi în imagine? Doar geniile le găsesc pe toate
Iluzia optica imposibil de rezolvat. Cate fete vezi in imagine Doar geniile le gasesc pe toate

Iluziile optice au devenit extrem de populare pe rețelele sociale, în ultimele luni. Recent, o ilustrație bizară a devenit virală, după ce internauții s-au chinuit minute în șir să numere câte chipuri observă în fotografie. Crezi că te descurci mai bine? Verifică mai jos care este răspunsul corect.

Câte fețe ai găsit în iluzia optică de mai sus?

O iluzie optică reprezintă o ilustrație a unui obiect, desen sau imagine, ce poate avea înfățișări diferite dacă este privită din perspective diferite. Există multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Aceste iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece aruncă puțină lumină asupra trăsăturilor tale de personalitate. Creierul uman normal poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

Iluzia optică care face obiectul de studiu al acestui articol este o ilustrație surprinzătore, în care sunt ascunse chipurile a 13 persoane. Imaginea de mai sus a fost creată de Bev Doolittle și este cunoscută în mod popular drept „Pădurea are ochi”.

Provocarea este să reperezi toate fețele oamenilor care se ascund în această pădure, punând la încercare, astfel, atenția ta distributivă și capacitatea de concentrare. Așadar, ai văzut toate fețele? Dacă nu, soluția corectă se poate verifica AICI. Răspunsul corect este 13 fețe.

În centrul imaginii date, internauții pot repera patru fețe destul de proeminente și ușor de observat. Motivul pentru care spectatorii văd mai întâi aceste imagini se poate datora parțial locației lor, precum și dimensiunii acestei iluzii optice. Le poți vedea AICI.

Unde se află toate cele 13 chipuri

Ori de câte ori privim o fotografie sau ilustrație, ochii noștri captează, mai întâi, obiectele din centru și, evident, acele imagini care sunt mai mari.

Există două fețe în colțul din dreapta de dimensiuni diferite. Deși cea de extremă dreaptă este mai mare ca dimensiune, datorită locației sale în imagine, ne este mai greu să o vedem. Cealaltă imagine este una foarte îngustă. Verifică-le AICI.

Mai departe, mai vedem încă patru chipuri în partea de sus a imaginii fuzionate în copaci. Ochii, nasul și buzele fețelor sunt vizibile numai atunci când privești atent prin pădurea deasă. Le-ai văzut AICI?

Ultimele trei imagini sunt greu de observat. Aceste trei fețe sunt încorporate în alte fețe și elemente, astfel încât este dificil să fie reperat. Acestea sunt chiar AICI.

Potrivit studiilor:

  • Dacă ai reușit să vezi peste 10 fețe, atunci creierul tău este „în cea mai bună stare”.
  • Dacă ai reușit să localizezi 7 fețe în iluzie, atunci creierul tău este „în stare bună”.
  • Dacă poți descoperi doar 4 sau 5 fețe înseamnă că mintea ta „are nevoie de ajutor”.