24 feb. 2024 | 09:23

Iluzia optică de primăvară. Unde este ascunsă geanta printre flori? Ai IQ de geniu dacă o vezi

Diverse
Iluzia optică de primăvară. Unde este ascunsă geanta printre flori? Ai IQ de geniu dacă o vezi
Iluziile optice ne pot dezvălui multe despre funcționarea sistemului nostru vizual

Nu știm cum a început ziua ta, dar știm că iluzia optică de primăvară de mai jos ar putea să-ți dea un alt suflu, la început de zi. Tot ce trebuie să faci este să descoperi unde este ascunsă geanta printre flori. Baftă!

Ai IQ de geniu dacă rezolvi iluzia optică de primăvară

Genul acesta de provocări, de teste, sunt la modă. De fapt, sunt o modalitate excelentă de a te antrena să observi cele mai mici detalii atunci când te uiți la o imagine. De la identificarea cuvintelor scrise corect până la găsirea unui anumit animal într-o grămadă de alte animale, există atât de multe de făcut, toate cu propriile obiective.

Rezolvă și tu: Testul IQ pentru genii. Cine este mincinosul din imagine? Doar 5% dintre oameni răspund corect

Fie că este vorba de rezolvarea unei probleme în cinci sau cincisprezece secunde, sunt atât de distractive și sunt potrivite pentru întreaga familie. Există un nou joc care îi provoacă pe oameni să găsească geanta ascunsă într-un pat de flori de primăvară și există un record de 12 secunde. Poți să rezolvi iluzia optică de primăvară?

Descoperă unde este ascunsă geanta printre flori

În ciuda vremii mohorâte și uneori extreme cu care ne-am confruntat în această lună, un nou anotimp este aproape aici, deoarece echinocțiul de primăvară are loc pe 20 martie. Vremea mai caldă și florile colorate își fac apariția atât în peisajul rural, cât și în garderobele noastre inspirate de primăvară, retailerul de modă pentru femei, cei de la QUIZ au creat iluzia optică de primăvară.

Iluzia optică de primăvară. Unde este ascunsă geanta printre flori Ai IQ de geniu dacă o vezi

Descoperă unde este ascunsă geanta printre flori

Soluția acestei iluzii optice

Este mult mai complicat decât pare. Va trebui să descoperi micuța geantă sacunsă printre marea de flori. Ai reușit să o identifici? Geanta este ascunsă în mod inteligent în modelul floral colorat.

Găsește soluția la: Iluzia optică a weekendului. Toți văd oamenii din parc, dar unde se ascunde câinele? Trebuie să îl găsești în 15 secunde

Încă nu ați rezolvat iluzia optică de primăvară? Atunci, iată un indiciu, gândește-te la roz. Pentru cei care nu au rezolvat iluzia optică de primăvară, soluția este în galerie, și poți afla unde a fost ascunsă geanta.

Iluziile optice sunt o amintire jucăușă, dar importantă, a faptului că ochii noștri ne pot juca feste, punându-ne la încercare percepția și abilitățile cognitive. Așadar, acceptați provocarea, ascuțiți-vă acuitatea vizuală și bucurați-vă de bucuria de a fi un geniu care poate descoperi geanta printre flori în 12 secunde sau mai puțin. La urma urmei, în lumea exercițiilor pentru creier, emoția vânătorii este la fel de importantă ca și premiul evaziv în sine.

Concluzie

Printre numeroasele avantaje ale iluziilor optice se numără capacitatea lor de a ne învăța despre relația dintre ochi și creier în percepția vizuală, stimularea emisferei drepte a creierului și îmbunătățirea funcțiilor cognitive, cum ar fi raționamentul spațial, memoria vizuală și rezolvarea problemelor.

Găsește rezolvare la: Iluzia optică din tribunele stadionului. Toți văd spectatorii, dar unde este mingea de rugby: o găsești în 15 secunde?

De asemenea, ele ne pot ajuta în înțelegerea vederii și ne pot dezvălui multe despre funcționarea sistemului nostru vizual. Crearea de iluzii optice poate fi un timp liber foarte distractiv și productiv. Ele pot înșela percepția noastră asupra unei imagini, profitând de scurtăturile din creierul nostru. În ciuda anilor de studiu, oamenii de știință nu sunt încă siguri de mecanismul exact din spatele iluziilor optice.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro