23 ian. 2024 | 16:30

Iluzia optică de la piscină pentru genii! Ai IQ ridicat dacă îți dai seama care e hoțul din imagine

Diverse
Iluzia optică de la piscină pentru genii! Ai IQ ridicat dacă îți dai seama care e hoțul din imagine
Playtech Știri îți prezintă o iluzie optică pe care doar geniile reușesc să o deslușească. Identifică hoțul din imagine.

Playtech Știri îți prezintă o iluzie optică pe care doar geniile reușesc să o deslușească. Provocarea zilei pentru tine este să identifici hoțul din imagine, în timpul limită de care dispui. Dacă reușești să rezolvi problema, te bucuri de un nivel de inteligență ridicat.

Cu ce te ajută iluziile optice, de fapt

Iluziile optice testează abilitățile unei persoane de a gândi critic, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor dificile. Astfel de materiale au potențialul de a spori inteligența, dacă utilizatorul obișnuiește să le rezolve periodic. Potrivit specialiștilor, ele îmbunătățesc și puterea de concentrare.

O iluzie optică poate fi privită ca un puzzle, ca o spargere de cod, ca o găsire a unui obiect ascuns sau ca o provocare de a detecta o problemă. Practicarea regulată a unor astfel de materiale reprezintă un antrenament cât se poate de sănătos pentru creierul uman. Ești gata să îți testezi inteligența?

Găsești hoțul din imagine în 6 secunde?

Dacă vrei să dai curs provocării de astăzi, te îndrumăm să accesezi prima imagine din galeria foto. Nu o accesa însă pe a doua, fiindcă în ea vei găsi rezolvarea la problema ta. În imaginea din galerie vei putea observa trei persoane care se distrează lângă o piscină.

Una dintre cele trei persoane este, de fapt, hoață. Astfel, la piscină există un infractor. Crezi că reușești să îl identifici în timpul limită stabilit pentru această provocare? Setează un cronometru la șase secunde – acesta este timpul de care dispui pentru a rezolva provocarea. Dacă vei reuși, înseamnă că ai IQ ridicat.

Unde se află infractorul de la piscină

Testul de astăzi îți pune la încercare inteligența și abilitățile de observație. Crezi că poți găsi hoțul de la piscină? Studiază cu atenție imaginea. Trebuie să ai o minte alertă, pentru a rezolva rapid puzzle-ul. Grăbește-te, timpul se scurge rapid.

Cele șase secunde pe care le-ai avut la dispoziție au expirat deja. Ai reușit să rezolvi provocarea și să îl identifici pe infractorul din imagine? Ai un ochi ascuțit și o atenție excelentă la detalii, dacă ai reușit să o faci. Infractorul este persoana cu ochelari, observată furând tacâmuri din zona de băutură.

Răspunsul corect la problemă

Dacă nu îți este clar despre cine este vorba, accesează a doua imagine din galeria foto. Lângă piscină se află persoana care a furat tacâmuri. În cazul în care ți-a plăcut iluzia optică pe care ți-am prezentat-o în materialul de astăzi, îți recomandăm să arunci o privire și peste cele de mai jos.

Iluzia optică veche de 14 mii de ani care-ți pune mintea la încercare. Poți descifra puzzle-ul?

Iluzia cu „Gaura neagră” păcălește creierul și dilată pupilele. De ce efectul ei este doar pentru anumiți oameni

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se ÎNGHEAȚĂ SALARIILE în 2024! ȘOC TOTAL în ROMÂNIA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro