Iluzia optică a zilei. Ești un geniu dacă găsești, în doar 10 secunde, unde se ascunde calul din imagine

de: Ștefan R. Apostol
15 08. 2023

Știm că de-abia te-ai trezit, îți bei cafeaua, și ai dat cu ochii de acest articol. Dar, este acel moment al zilei în care te provocăm cu iluzia optică a zilei. Dacă reușești să rezolvi acest puzzle, vei putea spune că ești un geniu. Dar, condiția este ca, în doar 10 secunde, să descoperi unde se ascunde calul din imagine. Dacă te-am făcut curios, atunci rezolvă iluzia optică a zilei de marți.

La o cafea, te provocăm la iluzia optică a zilei de marți!

Testează-ți puterea ochilor prin găsirea unui cal ascuns în 10 secunde în iluzia optică a zilei.

Puzzle-urile de tipul ”caută și găsește” sunt una dintre cele mai populare forme de puzzle-uri de pe web în acest moment.Unii au ajunbs chiar dependenți de astfel de puzzle-uri.

Rezolvă și:  Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

Premisa de bază la iluzia optică a acestei zile este de a găsi un obiect ascuns în imagine. Rezolvarea puzzle-urilor este o modalitate excelentă de a stimula sănătatea creierului.

Cititorii trebuie să își angajeze creierul și ochii pentru a găsi obiectul ascuns în imaginea din galerie. Cei care au o bună concentrare și o mare atenție la detalii vor fi primii care vor rezolva puzzle-ul.

Studiile sugerează că rezolvarea puzzle-urilor are un efect benefic asupra creierului. De asemenea, oferă protecție împotriva declinului cognitiv la bătrânețe.

Găsiți calul ascuns în 10 secunde

În imaginea din galerie, cititorii pot vedea o veveriță. Dar veverița nu este singură. În această imagine se ascunde cu măiestrie un cal, iar sarcina cititorilor este de a găsi calul în 10 secunde.

Găsește soluția la: Test IQ pentru cei mai inteligenți oameni. Mută un singur chibrit pentru a rezolva ecuația

Persoanele cu o atenție ridicată la detalii vor putea să identifice rapid calul. Concentrează-ți privirea asupra imaginii și vezi dacă reușești să depistezi calul. Acesta este un bun test al abilităților tale de observație.

Ați găsit calul ascuns? Calul s-a camuflat atât de bine încât nu poate fi detectat la prima vedere.

Soluția noastră la iluzia optică a zilei de marți

Calul ascuns poate fi observat dacă întoarceți imaginea cu susul în jos. Veverița se transformă în capul unui cal cu un simplu clic, sau vezi a doua imagine din galerie.

Rezolvă și:  Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

Dacă v-a plăcut această iluzie optică, puteți încerca și alte provocări interesante. De exemplu, poți încerca să găseşti trei diferenţe, în 6 secunde, din nouă imagini.

Sau, dacă asta ți se pare ușor, atunci încearcă să găseşti o parolă în 10 secunde, în testul de inteligenţă care face furori în toată lumea.

Ai destul de multe provocări în articolele noastre, tot ce trebuie să faci este să le găsești. Dacă vrei, este ca un mare puzzle la care te provocăm. Așadar, Baftă!