06 ian. 2023 | 09:13

Iluzia optică a săptămânii. Găseşte câinele ascuns în 5 secunde! Reuşeşti? Eşti un geniu

Diverse
Iluzia optică a săptămânii. Găseşte câinele ascuns în 5 secunde! Reuşeşti? Eşti un geniu
Iluzia optica a saptamanii

Iluziile optice au devenit unele dintre cele mai populare teste de inteligență de pe rețelele sociale. Indiferent că trebuie să rezolvi un puzzle în 5, 10 sau 15 secunde, micile jocuri de atenție sunt menite să-ți pună la încercare concentrarea. Găsește câinele din imaginea de mai sus în doar câteva clipe.

Iluzia optică în care trebuie să găsești un câine în doar 5 secunde

Iluziile optice sunt imagini care ne păcălesc creierul și ne testează capacitatea de a observa lucruri. Cele trei tipuri de iluzii optice sunt iluziile vizuale cognitive, fiziologice și literale.

Frumusețea acestor teste de inteligență este capacitatea lor de a atrage atenția utilizatorului și de a o capta pentru o anumită perioadă de timp.

Acestea sunt, de asemenea, eficiente pentru îmbunătățirea abilităților de observare ale unui individ și îmbunătățirea abilităților cognitive.

Cu o practică regulată, se poate stăpâni rapid capacitatea de a rezolva iluziile optice. Vrei să știi dacă abilitățile tale de observație sunt bune? Încearcă această provocare rapidă și descoperă de unul singur cât de bine de pricepi la găsirea unor soluții.

În fotografia de mai sus găsim un decor festiv, de sărbători. Sub bradul de Crăciun sunt așezate cadourile, care luminează încăperea și o fac să arate și mai frumoasă decât este deja.

Aspectul general al camerei de zi este completat de mici accesorii pe raftul din capătul îndepărtat al camerei. Să nu mai spunem de superbul fotoliu ce tronează în mijlocul imaginii.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Unde este grămada de bani din imagine? Nici 1% dintre oameni nu rezolvă

Unde se află ascuns câinele din imagine

Ceea ce nu ai realizat, poate, la început este că în sufragerie, undeva, se află ascuns un cățel. Patrupedul este la vedere, susțin specialiștii, iar tu trebuie să-l depistezi în mai puțin de 5 secunde pentru a demonstra că posezi un IQ mai mare decât media generală globală.

Animalele de companie fac parte din familie, sunt distractive și jucăușe, căutând mereu să găsească o modalitate prin care să te facă să te joci cu ei.

În această scenă, un câine se ascunde în cameră și trebuie să-l găsești în 5 secunde. Câinele poate fi oriunde, așa că tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe imagine.

Persoanele cu abilități bune de observare vor putea observa patrupedul cu ușurință. Este o provocare ușoară și dificilă, în același timp. Deși ai putea avea impresia că l-ai zărit, te poți înșela cu ușurință.

Dacă nu l-ai găsit încă, îți spunem noi. Soluția se află chiar AICI. Câinele cu blana neagră se află ascuns în spatele fotoliului. Îi poți zări doar ochii.

Citește și Iluzia optică pentru oamenii geniali. Unde este ‘peștele’ din imagine?

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Ţara puternică din UE care caută soldaţi profesionişti. Nu a mai avut recrutare din 2011
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro