20 mart. 2023 | 09:34

Iluzia optică a începutului de săptămână. Reușești să găsești pasărea din imaginea de mai jos? E mai greu decât pare

Diverse
Iluzia optică a începutului de săptămână. Reușești să găsești pasărea din imaginea de mai jos? E mai greu decât pare

Vii după un weekend plin de distracție, dar și de relaxare, așa că ne-am gândit să te provocăm la iluzia optică a începutului de săptămână. Tot ce va trebui să faci, în afară de băutul unei căni mari de cafea, este să reușești să găsești pasărea din imaginea de mai jos. Tot ce îți mai putem spune este că e mai greu decât pare.

După weekend te provocăm cu iluzia optică a începutului de săptămână

Păsările sunt îngeri trimiși de Dumnezeu să ne trezească dimineața cu glasul lor ciripitor. Poți găsi în imaginea din galerie pasărea ascunsă în doar 10 secunde? Diminețile tale sunt complete fără acea păsărică care ciripește la fereastra ta, nu-i așa?

Acum imaginează-ți că tocmai acea pasăre dispare. Aici îți oferim o oportunitate de a găsi acea pasăre ascunsă, în iluzia optică a începutului de săptămână. Astăzi vom vorbi despre acea păsărică care stă la fereastra ta în fiecare dimineață.

Vezi și: Iluzia optică pe care prea puţini o pot desluşi. Găseşte musca ascunsă pe plajă! Nu e deloc uşor

Dar înainte de a vorbi despre asta, răspunde la următoarea întrebare:

Cum te trezești dimineața?

Cine te trezește? Ești unul dintre acei oameni înzestrați cărora li s-a acordat superputerea uimitoare de a se trezi dimineața foarte devreme fără a avea nevoie de un ceas deșteptător? Ești norocosul al cărui creier te face să deschizi ochii cu prima rază de soare? Sau ești unul dintre cei care au nevoie de un ceas deșteptător pentru a se trezi la timp, altfel riști să ratezi examenul sau întâlnirea importantă cu clientul?

Există mai multe categorii de persoane care se încadrează sub umbrela persoanelor care se trezesc cu un ceas deșteptător. Unii sunt cei care setează alarma cu intenția fermă de a se trezi la timp dimineața. Astfel de persoane nu apasă niciodată butonul de snooze și folosesc ceasul deșteptător în beneficiul lor maxim.

Următoarea categorie de persoane este cea care apasă de mai multe ori butonul de snooze doar pentru a afla că sunt super întârziați la serviciu și singura modalitate care le rămâne pentru a ajunge la timp este să se grăbească. A treia categorie este cea a celor care dorm profund.

Astfel de oameni se cufundă atât de mult în somnul lor frumos încât nicio alarmă din întreaga lume nu se dovedește a fi suficient de puternică pentru a-i trezi. Astfel de oameni sunt cei care au nevoie de un somn profund și se trezesc doar atunci când orele de somn sunt complete.

Deși există tot felul de oameni în lume, și natura ne ajută să ne trezim într-o dimineață luminoasă în propriile ei moduri frumoase. Nu ne credeți? De ce crezi că acea pasăre mică, mică și frumoasă vine și se așează pe fereastra dormitorului tău în fiecare dimineață și cântă cu acea voce melodioasă? Da, aceasta este alarma ta naturală!

Natura, prin ea însăși, este suficientă pentru a face viața omului mai ușoară și nu este nevoie de ajutorul dispozitivelor tot timpul. Cine crezi că trimite pasărea la fereastra ta? Ei bine, și Dumnezeu nu vrea ca tu să ratezi întâlnirea importantă cu clientul și, astfel, pasărea urmează comenzile Atotputernicului și se așează la fereastra ta.

Vezi și: Iluzia optică a săptămânii. Ai ochi de vultur dacă vezi, în doar 5 secunde, broasca ascunsă în apă! Încerci?

Reușești să găsești pasărea din imaginea de mai jos?

Oricât de frumoasă ar fi melodia melodiei de alarmă, treptat vei începe să nu-ți placă, pe măsură ce te trezește din somnul profund. Cu toate acestea, credeți-ne pe cuvânt, nu veți fi niciodată iritați de vocea melodioasă a acestei păsări. De ce? Pentru că, în fiecare dimineață, simțiți o familiaritate, dar și un sentiment de prospețime în vocea păsării. Se pare că pasărea transmite întregii lumi cât de frumoasă este ziua cu vocea ei frumoasă!

Soluția pentru iluzia optică a începutului de săptămână

Ce se întâmplă dacă aceeași pasăre se ascunde sau se pierde undeva? Cum vă veți trezi mâine? Cine vă va trezi în același mod ca și pasărea? Despre asta este vorba în iluzia optică a începutului de săptămână. Tot ce trebuie să faci este să găsești pasărea ascunsă în imagine în cel mult 10 secunde.

Dacă nu ai reușit, nu e nicio problemă, te ajutăm noi. În a doua imagine din galerie ai să descoperi unde s-a ascuns păsărica de care am tot vorbit mai devreme. Dacă nu ai reușit să o descoperi în cele zece secunde, nu e nimic, poate data viitoare ai să reușești.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro