Iluzia optică a începutului de săptămână. Ce vezi în imagine arată dacă vei avea noroc în viitorul apropiat

de: Ioana Bucur
04 12. 2023

Iluzia optică a începutului de săptămână face furori pe o celebră platformă de social media. Un internaut a dezvăluit că ceea ce vezi în imagine arată dacă vei avea noroc în viitorul apropiat.

Iluzia optică a începutului de săptămână

Felul în care interpretăm iluziile optice poate dezvălui detalii nebănuite despre personalitatea noastră. O provocare inedită face furori acum în mediul online. Testul a fost publicat pe o celebră platformă de social media de un utilizator „specializat” pe astfel de puzzle-uri.

Mia Yilin susține că, în funcție de imaginea pe care o vedem întâi, putem afla dacă vom avea noroc în viitorul apropiat.

„Care este primul lucru pe care îl vezi în această imagine? Dacă ai văzut prima dată copacul sau doamna culegând mere, atunci ești o persoană foarte cinstită și de încredere. Întotdeauna îți respecti promisiunile, motiv pentru care ai mulți prieteni. Ești foarte inteligent și oamenii apelează adesea la tine pentru soluții și îndrumări în situații dificile”, a explicat Yilin.

Cine va avea noroc în viitorul apropiat

Dacă ai observat întâia oară chipul, se pare că vei avea parte de experiențe de neuitat în următoarea perioadă.

„Ai obiective clare și lucrezi mult pentru a le transforma în realitate, iar universul te va răsplăti. Viața ta se va schimba radical”, a completat ea.

Te-ar putea interesa și: Test de personalitate cu medicul psihiatru. Ce fel de trăsături te definesc? Persoanele care trăiesc mai mult

Aceste provocări fac furori în mediul online

În ultima vreme, numărul testelor de acest gen apărute în mediul online a crescut foarte mult. În cele din urmă, aceste provocări au devenit, de fapt, un mod plăcut de a ne petrece timpul liber. Cu toate astea, nu trebuie să uităm că sunt, de fapt, și un antrenament excelent pentru creier.

Scopul lor nu este doar distracția, însă. Au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Doar cei cu ochi ageri pot vedea animalul ascuns în imagine. Este iluzia optică perfectă pentru cei cu o perspicacitate aparte