03 dec. 2023 | 09:54

Iluzia optică a începutului de iarnă care îți pune creierul la încercare. Găsești câinele ascuns în 22 de secunde?

Diverse
Iluzia optică a începutului de iarnă care îți pune creierul la încercare. Găsești câinele ascuns în 22 de secunde?
Iluzia optică a începutului de iarnă care îți pune creierul la încercare. Găsești câinele ascuns în 22 de secunde?

Iluziile optice sunt cel mai interesant mod în care ne putem testa abilitățile de concentrare, dar și vederea. Astăzi vă prezentăm un alt joc, ce vă va pune mintea la încercare din plin. Tot ce trebuie să faci este să găsești un animal ascuns, dar timpul este limitat. Descoperă unde este câinele în doar 22 de secunde.

Cea mai tare iluzie optică a momentului

Această imagine complexă i-a lăsat nedumeriți pe utilizatorii de internet. Mulți dintre ei s-au dat bătuți, pentru că nu au putut găsi animalul atât de bine camuflat în peisajul de iarnă. El este ascuns undeva printre ramurile albe și peisajul acoperit cu zăpadă și cu greu poate fi observat.

Câinele se ascunde foarte bine, motiv pentru care cele 22 de secunde nu vor fi de ajuns. Pare că ai nevoie de o veșnicie ca să îl identifici pe animalul pus pe șotii, dar provocarea este foarte simplă dacă știi ce ai de făcut.

Astfel de jocuri nu sunt pentru oricine și doar persoanele cu o minte ageră și o vedere pe măsură le pot rezolva. Dacă poți termina jocul în timp util, va trebui să te lauzi cu această reușită, pentru că sunt puțini cei ce fac față la astfel de provocări.

Cine reușește să găsească animalul din poză

Analizează bine fiecare punct al imaginii, pentru că acest câine este una cu peisajul. Totul este alb în imagine, acoperit cu zăpadă și, pentru a complica lucrurile, cel care a făcut acest joc a optat pentru un câine în același ton. Astfel, provocarea este cu adevărat complicată.

La început poate crezi că răspunsul este chiar în fața ta, dar ai să vezi că îți dă ceva bătăi de cap. Și să nu uităm: timpul este limitat, ai la dispoziție doar 22 de secunde să oferi răspunsul. Și ai face bine să fie cel corect, dacă vrei apoi să te lauzi cu reușit ta în fața prietenilor.

Vezi și: Spune ce vezi prima dată în această iluzie optică, iar noi îți arătăm cum funcționează mintea ta. Testul e genial

Dacă încă nu au trecut cele 22 secunde și nu vreți să renunțați, vă dăm noi un indiciu care vă va ușura munca: trebui să vă concentrați atenția spre centrul fotografiei

Acum că îl vedeți, verificați dacă l-ați aflat în limita de timp stabilită. Dacă nu, trebuie să deschizi ochii mai mult data viitoare când vei veni să rezolvi un astfel de joc. Este important să știi cum să cauți, dar mai ales, să te miști repede.

În cazul în care ai reușit să găsești câinele care se ascunde în 22 secunde, te numeri printre cei 20% din populația inteligentă. Se spune că doar oamenii cu un IQ ridicat reușesc să se concentreze și dau răspunsul corect.

În cazul în care nu ai fost, nimeni nu poate spune că nu ești inteligent. Ai multe alte abilități și poate ești bun în cu totul altul domenii, dar astfel de provocări nu sunt pentru tine și nu te atrag deloc.

Un câine printre zeci de baloane

O altă iluzie optică extrem de interesantă este cea de mai jos. Această imagine de iluzie optică îi face pe utilizatori să se întrebe dacă în cameră există câini adevărați pentru care a fost organizată petrecerea sau sunt doar jucării acolo?

Trebuie să știi că în imagine se ascunde și un câine real, printre o mulțime de animale din balon. Este vorba despre Sky, care se distrează prea bine la eveniment și fuge de poze. Astfel, a reușit să se ascundă printre mulțimea de invitați și este acum foarte greu de găsit.

Te-ar putea interesa și: Cea mai tare iluzie optică. Doar geniile pot găsi mașina cu farurile aprinse din imagine, în doar 5 secunde

Verifică mai jos dacă ești un adevărat iubitor de animale și găsește câinele în mulțimea de păpuși gonflabile. Acest test de iluzie optică este cu adevărat o provocare, pentru că ai la dispoziție doar 15 secunde să oferi răspunsul corect.

Uitați-vă din nou bine la imagine dacă nu ați găsit câinele. Ok, deci aici este un indiciu. Sky este un Husky și îi place să se joace de-a v-ați ascunselea cu părinții săi. Dacă nu au trecut încă cele 15 secunde, vă dăm un indiciu: colțul din dreapta sus.

Un alt indiciu important este că doar urechile și ochii lui Sky sunt vizibile, așa că nu pierde timpul încercând să-i observi botul sau corpul. Dacă reușești să îl descoperi la timp, înseamnă că stai bine la capitolul concentrare.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro