02 feb. 2023 | 10:58

Iluzia optică a dimineţii. Găseşti trei diferenţe între imagini? Atenţie, ai doar 7 secunde la dispoziţie!

Diverse
Iluzia optică a dimineţii. Găseşti trei diferenţe între imagini? Atenţie, ai doar 7 secunde la dispoziţie!
Găseşte trei diferenţe între imagini, ai doar 7 secunde!

Știm că încă nu ți-ai terminat cafeaua de dimineață, dar îți propunem iluzia optică a dimineții, tot ceea ce ai de făcut este să identifici diferența. Ai două imagini asemănătoare, dar diferite, care sunt așezate una lângă alta. Dacă ai o bună capacitate de observație  reușești să observi trei diferențe între cele două imagini, dar numai în 7 secunde. Testează-ți nivelul de inteligență și capacitatea de observație cu iluzia optică a dimineţii!

Iluzia optică a dimineţii. Te provăcăm la acțiune

În iluzia optică a dimineții, deși știm că s-ar putea să reacționezi mai greu, va trebui să identifici anumite diferențe. Concret, este vorba de detectarea diferențelor, care presupune găsirea a unor lucruri, persoane sau alte detalii dintre două imagini asemănătoare. Deși acestea par aproape identice, vor exista unele diferențe între cele două imagini.

Pentru a finaliza cu succes iluzia optică a dimineții, va trebui să găsești toate diferențele dintre cele două imagini. Această activitate ajută la îmbunătățirea abilităților logice și analitice ale indivizilor, pe lângă faptul că oferă distracție și divertisment celor care o încearcă. Atât copiii, cât și adulții pot încerca această activitate. Iluzia optică a dimineții poate fi încercată și în grupuri pentru a vedea cine are cele mai bune abilități de observare din grup.

Ai abilități bune de observare? Atunci depistează 3 diferențe între cele două imagini în 7 secunde.

Vezi și: Iluzia optică a serii. Găsești lupul ascuns din turma de oi în doar 15 secunde?

Găseşte trei diferenţe între imagini, ai doar 7 secunde!

Imaginea din galerie prezintă o scenă  în care se poate vedea un băiat spălându-se pe mâini. Există 3 diferențe între cele două imagini, iar tu ai la dispoziție 7 secunde pentru a le găsi. Cheia pentru a rezolva această provocare, iluzia optică a dimineții, este să fii foarte atent la imagine și să găsești diferențele care îți atrag atenția.

Unele dintre diferențe pot fi reperate foarte ușor, în timp ce altele pot necesita multă căutare. Câte diferențe ai depistat până acum? Grăbește-te, deoarece limita de timp se va încheia în curând. Atenție!, persoanele cu o bună capacitate de observație vor putea să identifice majoritatea, dacă nu toate, diferențele în timpul alocat.

Această activitate servește drept exercițiu pentru creier, stimulând gândirea logică și analitică prin angajarea creierului. Pentru a obține rezultatele benefice ale acestei activități, participanții trebuie să reziste tentației de a căuta răspunsurile înainte de expirarea timpului limită.

Din nefericire, timpul limită a expirat! S-au dus cele 7 secunde!

Câți dintre voi au reușit să identifice toate diferențele în limita de timp? Sunteți curioși să descoperiți toate cele 3 diferențe? Atunci, consultați soluția de mai jos la iluzia optică a dimineții.

Rezolvarea noastră la iluzia optică a dimineții

Iată care sunt diferențele dintre cele două imagini:

  1. În fotografia din stânga pe tricoul personajului în verde este scris un cuvânt, dar scris invers. O să observi diferența în poza din dreapta.
  2. A doua diferență o regsești la unul din personaje, cel cu capul rotund și galben. În poza din stânga nu apar dinții, în poza din dreapta apar.
  3. Și a treia și ultima diferență o găsești în stânga jos, acel mic obiect de culoare maro. Față de poza din stânga, în poza din partea dreaptă apare cu totul altfel.

 

Dacă ai reușit să rezolvi iluzia optică a dimineții în doar 7 secunde, felicitări! Dacă nu, mai ai o șansă data viitoare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro