27 dec. 2022 | 20:53

Ilinca Vandici, ghinion în vacanţa exotică! Ce a dezamăgit-o pe vedeta Kanal D în Mexic

Monden
Ilinca Vandici, ghinion în vacanţa exotică! Ce a dezamăgit-o pe vedeta Kanal D în Mexic
Ilinca Vandici, ghinion în vacanţa exotic

A sperat că va petrece zile de neuitat alături de familie, într-un loc cu totul deosebit, însă realitatea a fost cu totul alta. Ilinca Vandici a avut mare ghinion în vacanța exotică. Vedeta Kanal D a dezvăluit ce a nemulțumit-o în Mexic. Oamenii au avut reacții surprinzătoare cu privire la mărturisirile prezentatoarei.

Ilinca Vandici, vacanță cu ghinion în Mexic

Ilinca Vandici se numără printre cei care au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă departe de casă. Vedeta Kanal D și-a făcut bagajele și a plecat cu familia în Mexic, visând la experiențele minunate pe care le vor trăi acolo, dar realitatea a fost departe de așteptările sale.

Prezentatoarea a publicat pe o platformă de social media mai multe fotografii în care apare în costum de baie, zâmbind pe plajă. În descrierea imaginilor, însă, a mărturisit că până în acel moment, vacanța nu a fost deloc una reușită, din pricina condițiilor meteo.

Se pare că cel mai afectat de ploile ce i-au ținut mai mult în camera de hotel a fost fiul vedetei, micuțul sperând să se poată bucura de soare și vreme bună.

„Primele poze după 3 zile de stat in camera… Încă plouă… Realitatea e ca am stat in costum de baie doar 5 minute după care am pus repede prosoapele pe noi cât sa ne bucurăm puțin măcar de peisaj(care e superb apropo) si de aerosoli, că de vreme buna nu avem șanse…încă!

Nu am știut ca in Mexic in aceasta perioada sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme buna! Peste tot unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune.

Noi ca noi, ca suntem adulti, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă in fiecare zi pe Dumnezeu sa ne dea soare ca sa poată sta la plaja… Și adevarul e ca e tare dificil sa-i consumi energia când nu ai ce face efectiv…

Deci, pana acum din păcate, nu am vesti bune, dar sper totuși ca după atâta drum și atâta nevoie de aceasta vacanta, intr-un final va ieși soarele!

Va imbratisez! Sper ca ați avut sărbători minunate alături de toți cei dragi!”, a povestit Ilinca Vandici, pe o platformă de social media.

„Nu, nu mă plâng, am împărtășit o experiență cu voi, atât”

O zi mai târziu, vedeta Kanal D a revenit cu o nouă postare în mediul online. Într-un clip video postat pe secțiuea InstaStory de pe Instagram, prezentatoarea a dezvăluit că a primit un val de critici în urma mărturisirilor sale despre ghinionul avut în vacanța în Mexic:

„Dacă tot m-au certat unele doamne că mă plâng…Nu, nu mă plâng, am împărtășit o experiență cu voi, atât. Cine are copii înțelege dezamăgirea din ochii lor și mămicile înțeleg și mai bine sentimentele pe care le au atunci când își văd puiul dezamăgit, dar asta nu e o tragedie, nu e o traumă, e doar o experiență.”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Prognoza meteo, 11 mai. Vremea se încălzește din acest weekend
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro