05 mart. 2024 | 19:53

Ilie Năstase este gata să sară în ajutorul Simonei Halep: ‘Și eu și Ion Țiriac suntem aici, nu se pune problema altfel’. Ce a spus despre Mouratoglou EXCLUSIV

EXCLUSIV
Ilie Năstase este gata să sară în ajutorul Simonei Halep: 'Și eu și Ion Țiriac suntem aici, nu se pune problema altfel'. Ce a spus despre Mouratoglou EXCLUSIV
Simona Halep trăiește pentru prima dată în ultimii doi o perioadă de relaxare

Ilie Năstase susține că e gata să sară în ajutorul Simonei Halep, dacă aceasta îi va cere sprijinul în perioada de reacomodare ce urmează pentru cea mai cunoscută jucătoare de tenis de câmp din România.

Împreună cu prietenul său cel mai bun, Ion Țiriac, Năstase susține că sprijinul lor e garantat.

„Și eu, și Ion Țiriac suntem gata să o ajutăm oricând. Doar să spună că are nevoie și suntem aici! Nici nu se pune problema să facem altfel. Pe de altă parte, doar ea știe cât a reușit să se pregătească în această perioadă de aproape doi ani care a fost extrem de grea. Numai ea știe de fapt cât de grea a fost”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Mai mult, Ilie Năstase promite că va fi prezent în tribune la cel mai apropiat turneu de Grand Șlem, cel de la Paris, unde e ferm convins că Halep va fi prezentă.

„Va primi cel mai probabil niște wild-card-uri la turnele de Mare Șlem, așa că sunt pregătit să merg la Paris să o susțin din tribune. La turneele mai mici nu garantez, fiindcă va depinde de multe altele. Inclusiv prezența sa la turnee va fi mai aparte”, mai spune marele tenismen.

Nu și-a imaginat în niciun fel decizia TAS

Ilie Năstase a surprins prin faptul că a ales să nu-și facă așteptări pe tema deciziei de la TAS în privința Simonei Halep: „Am ales să nu-mi imaginez nimic, tocmai pentru motivul de a trăi vreo dezamăgire. Am decis că nu e cazul să fiu nici prea optimist, nici pesimist și pur și simplu să aștept o decizie. O decizie care e surprinzător de favorabilă Simonei!”.

Pe de altă parte, există și un amănunt asupra căruia Ilie Năstase a insistat, fără a apăsa însă prea mult „pedala”.

A făcut referire și la episodul personal cu Serena Williams

În urmă cu mai bine de șapte ani a existat un conflict între Ilie Năstase și Serena Williams, care a necesitat prezența celui dintâi în fața judecătorilor sportivi.

„Nu am înțeles de ce echipa sa de avocați nu  a presat mai mult pentru a obține mai repede decizii. A trecut mult timp până a sosit suspendarea de patru ani. Mi-am amintit asta fiindcă atunci când am avut acea problemă cu Serena Williams am mers foarte curând la tribunalul sportiv pentru a lămuri povestea aceea cu cuvântul pe care-l folosisem. Am reușit atunci să lămurim repede povestea. La Simona asta a fost ceea ce ne-a surprins cel mai mult, probabil, perioada lungă de timp scursă până la judecata și condamnarea ei. Spre final însă avocații ei au reușit însă să reacționeze altfel și asta e de salutat, chiar și acum!”, mai spune Ilie Năstase.

El evită să facă vreun pronostic asupra stării de performanță în care se va regăsi Simona Halep la ora revenirii sale pe terenurile de tenis.

„E greu, foarte greu de spus. Meciurile oficiale îi lipsesc și asta îi va crea un dezavantaj. S-au văzut cazuri cu mari sportivi care au revenit foarte ușor peste perioade de opt, nouă luni de întrerupere ca și cum ar fi jucat alatăieri cel mai recent meci. Dar s-au văzut și jucători care au avut de trecut un mare handicap, în situații similare. Depinde foarte mult de șansa fiecăruia!”, a sunat sentința lui Ilie Năstase.

A evitat să spună dacă merită păstrat sau nu Mouratoglou în echipa Simonei Halep

Fostul mare jucător a evitat elegant să se pronunțe și auspra numelui viitorului antrenor al Simonei Halep.

„Ea și familia sa sunt cei chemați să vă răspundă la întrebarea asta. Ea, în primul rând, fiindcă e cariera ei în joc. Nu contează de fapt ce aș spune eu acum. Poate eu și alții văd absolut improbabilă continuarea relației cui ultimul ei antrenor, Mouratoglou, dar ceea ce contează e ce crede Simona Halep. Va trebui să-i dăm credit total!”, a conchis același Ilie Năstase.

TAS a anunțat că Simonei Halep i-a fost anulată suspendarea inițială de patru ani, cu o majoritate absolută, de 3-0, din partea judecătorilor care au analizat la începutul lunii februarie cazul celei mai cunoscute tenismene românce din toate timpurile.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Cele cinci zodii care fac bani frumoși după Paște | Vor da lovitura și scapă de toate problemele financiare
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro