Ilie Năstase, decizie radicală după ani de absență. Ce a decis să facă: ”Țiriac o să spună: ești nebun!”

Ilie Năstase, decizie radicală după ani de absență. Ce a decis să facă: ”Țiriac o să spună: ești nebun!”
În weekend avem finala de la Roland Garros

Ne apropiem cu pași repezi de finalele de la Roland Garros. Dar mai sunt de jucat două semifinale, atât la băieți, cât și la fete. Cel mai important meci al momentului este semifinala dintre locul 1 și locul 3 mondial. Sârbul Novak Djokovic și spaniolul Rafael Nadal se întâlnesc în al 58-lea meci. Printre cei interesați de acest meci se numără și fostul mare tenisman Ilie Năstase. Numai că Năstase și-a propus să vadă anul acesta finala în direct, din gradena terenului principal de la Roland Garros.

În weekend avem finala de la Roland Garros

După două meciuri intense, știm semifinaliștii de la Roland Garros 2021. Pe de-o parte avem meciul dintre grecul Stefanos Tsitsipas şi germanul Alexander Zverev. Legat de acest meci Turneul de Grand Slam a înregistrat o performanță. Este pentru prima dată când un jucător grec ajunge în penultimul tur la un turneu de asemenea anvergură.

De cealaltă parte avem meciul vedetă, demn de finală. Rafael Nadal, deținătorul titlului, se întâlnește în meciul 58 cu Novak Djokovic. Nadal va trebui să dovedească și să lupte să-și mețină titlul câștigat anul trecut.

Finala de la Roland Garros se va juca în acest weekend, multe personalități anunțându-și prezența pe zgura franceză. Printre cei care vor reveni la Roland Garros-ul de anul acesta este și fostul mare tenisman român Ilie Năstase.

Ilie Năstase la finala franceză

După o absență de câțiva ani de la vizionarea ultimul act din Turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Ilie Năstase le-a spus celor de la Playsport.ro că anul acesta nu va rata finala. Ilie Năastase a recunoscut, de altfel, că decizia a luat-o după ce soția sa, Ioana Năstase, l-ar fi presat să facă acest lucru. Într-un dialog cu reporterii PlaySport.ro, Ilie Năstase a dezvăluit aceste lucruri.

„Am decis că e vremea să mă întorc în lojele de la Roland Garros, aşa că voi merge în acest weekend la Paris. O fac şi la insistenţele soţiei mele, Ioana. M-a tot presat să mergem la ediţia din acest an şi pe motiv că vrea să vadă cu proprii ei ochi câteva partide de tenis la cel mai înalt nivel.

Nu a văzut niciodată un asemenea spectacol, aşa că a contat şi asta. În plus, mi-era dor să revin la Paris şi la Roland Garros, acolo unde m-am simţit mereu ca acasă şi unde nu am mai fost de câţiva ani”, a declarat Ilie Năstase pentru PlaySport.ro.

Năstase și Țiriac, revedere la Paris, dar și la shopping

Un alt motiv recunoscut de Ilie Năstase a fost și dorința Ioanei de a merge la shopping prin magazinele parisiene. Așa că, la dorințele și presiunile soției, Ilie Năstase revine în locul unde a avut cele mai mari satisfacții sportive. În același timp se va reîntâlni și cu Ion Țiriac, la a cărui zi de naștere a lipsit.

„Sunt pregătit şi pentru aşa ceva, fiindcă e inevitabil. Ioana nu are cum să rateze o asemenea ocazie şi, cine ştie, poate şi eu voi fi atras de una sau de alta! Sunt sigur că m-a iertat pentru faptul că nu i-am spus chiar atunci, faţă către faţă. Acum, cel mai probabil, vom avea lojele alăturate, fiindcă ştiţi că se aplică regulile acelea de distanţare.

Şi mă aştept să mă întrebe iar dacă m-am vaccinat. O să mă facă probabil nebun, cu gestul ăla ştiut de noi toţi, degetul dus la tâmplă. Dar o face de când aveam 16 sau 17 ani, aşa că m-am obişnuit.”, a mai declarat Ilie Năstase.

Reamintim că se joacă în aceste zile cele două semifniale ale turneului de la Paris, iar finala va fi în acest weekend, la simplu. Într-una din semifinalele la dublu-feminin, România este reprezentată de Irina Begu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI