Îl mai ţii minte pe Fernando Colunga? Actorul care a făcut furori alături de Thalia, de nerecunoscut

de: Bișinicu Andreea
04 01. 2023

În anii 90 a fost considerat cel mai seducător și îndrăgit actor de telenovele din lume, fiind partenerul preferat al Thaliei în seriale și unul dintre cei mai talentați artiști latinoamericani. Cum arată astăzi Fernando Colunga. La 56 de ani pare de nerecunoscut.

Cum arată Fernando Colunga la 56 de ani

În anii 90 și 2000, Fernando Colunga era considerat unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori de telenovele. În România, actorul a devenit faimos odată cu rolul din Sărmana Maria, unde s-a iubit, pe micile ecrane, cu Thalia.

Cei doi au devenit cuplul preferat al iubitorilor de seriale acum mai bine de 30 de ani, însă puțini sunt cei care știu faptul că Fernando Colunga și Thalia au fost împreună și în viața reală.

Chimia din platou s-a transformat într-o frumoasă poveste de iubire în spatele ecranelor. Mai mult de atât, Fernando Colunga a fost primul logodnic al actriței mexicane, cei doi având planuri să își petreacă tot restul vieții împreună.

Actorul de origini mexicane a făcut istorie cu rolurile din „Amor Real”, „Uzurpatoarea”, „Sărmana Maria”, „Esmeralda”, „Maria Mercedes” și „Dragostea învinge”, dându-le replica unora dintre cele mai cunoscute și reputate actrițe ale generației sale, precum Edith Gonzalez, Thalia, Chantal Andere sau Gabriela Spanic.

În prezent, Fernando Colunga este de nerecunoscut, la vârsta de 56 de ani. Timpul și-a pus amprenta pe chipul actorului, acesta trecând printr-o transformare uluitoare.

Citește și Îl mai ţii minte pe Mario Cimarro? Cum arată astăzi actorul de telenovele care a cucerit milioane de românce

Fostul logodnic al Thaliei a revenit pe micile ecrane în 2022

După o lungă perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor, Fernando Colunga a revenit la marea lui dragoste, actoria. În 2022 a jucat în serialul „Historia de un clan”, o producție creată de Sebastian Ortega și realizată de Telemundo Streaming Studios în colaborare cu Underground Producciones.

Telenovela de numai 10 episoade este o producție inspirată din fapte reale, iar din distribuția sa fac parte, Lisa Owen, Manuel Masalva, Alejandro de Hoyos, Samantha Siqueiros, Roberta Damian și Antonio de la Vega.

„Historia de un clan” se concentrează pe povestea familiei Greco, respectată și admirată în înalta societate, un neam ce ascunde multe secrete întunecate. Membrii ei sunt de fapt niște delicvenți și asasini, care răpesc oameni bogați și cer recompense uriașe în schimbul eliberării lor.

„Zi și noapte sunt cele două cuvinte care definesc această nouă aventură. Sper ca publicul să se bucure de acest serial la fel de mult cum o face întreaga echipă.”, declara actorul Fernando Colunga, înainte de lansarea serialului.

Citește și Thalia, schimbare de look neaşteptată. Vedeta arată fenomenal la 52 de ani. Foto