Îl mai știi pe Ghiță Ciobanul? A făcut mare senzație în urmă cu 11 ani la TV, cum a ajuns să arate acum FOTO

de: Violeta Badea
25 09. 2024

Ghiță Ciobanul, cunoscut datorită reclamei de la TV care a făcut furori în urmă cu 11 ani, trăiește astăzi o viață simplă, departe de lumina reflectoarelor. Deși a cunoscut faima, Gheorghe Dănulețiu a rămas fidel meseriei sale de cioban, continuând să își îngrijească turma de oi și să ducă o viață liniștită alături de familia sa.

De la faima de pe micile ecrane, la viața de la stână

În 2013, Ghiță Ciobanul a devenit faimos după ce a apărut într-o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă. Reclama a cucerit imediat inimile românilor datorită stilului său autentic și carismatic.

În spatele succesului de pe ecrane, bărbatul a rămas același om simplu, dedicat vieții sale de cioban. Deși mulți ar fi ales să profite de faimă și să își schimbe viața, el a preferat să continue cu transhumanța, să-și îngrijească oile și să-și crească cei trei copii.

”Nu s-a schimbat mult viața mea. Aici, la stână, e la fel. Dacă ies în oraș, mă mai recunoaște lumea, dar viața mea e aici, între oi”, a spus Ghiță Ciobanul în emisiunea ”Viața fără filtru” cu Mădălin Ionescu.

El și-a păstrat modestia și dragostea pentru natură, transhumanța rămânând o parte importantă din viața sa.

Meseria de cioban, o pasiune moștenită

Ghiță Ciobanul nu vede viața fără oile sale și este mândru de meseria sa. De-a lungul anilor, nu s-a rușinat niciodată cu ceea ce face, considerând că munca de cioban este o adevărată artă și o pasiune transmisă din generație în generație.

”Este o muncă pe care nu o poate face oricine. Este o plăcere să stau la oi și să trăiesc în natură”, a declarat el.

Ghiță Ciobanul și-a exprimat dorința ca și copiii săi să îi urmeze calea. Cu trei copii, Andrei, Georgiana și Alin, el speră ca măcar unul dintre ei să îmbrățișeze meseria de cioban și să ducă mai departe tradiția familiei.

Citește și Ce s-a ales de viața lui Ghiță Ciobanu. Apel disperat în presa internațională, din cauza Guvernului Orban!

Cum și-a găsit jumătatea

Viața personală a lui Ghiță Ciobanul este la fel de autentică precum cea profesională. El și-a cunoscut soția în timpul unei transhumanțe, în timp ce era cu oile pe câmp. După ce el a făcut primul pas, cei doi și-au întemeiat o familie fericită.

”Ne-am cunoscut pe coclauri. Eu am făcut primul pas și, uite, acum avem trei copii”, povestește Ghiță Ciobanul.

Soția acestuia a povestit despre cât de mare a fost impactul succesului asupra lor.

”Mulți oameni veneau să-l cunoască și nu credeau că e real. Dar Ghiță Ciobanul este autentic, exact așa cum l-ați văzut la TV”, a spus ea.

Astăzi, deși nu mai este în lumina reflectoarelor, Ghiță Ciobanul rămâne un simbol al autenticității și al simplității, continuând să inspire prin povestea sa.

Citește și Lovitură pentru Vodafone. Ghiță Ciobanul, noua vedetă a rivalilor de la Telekom!