Îl dă în judecată! Mirel Rădoi a făcut anunțul momentului acum: ”Gata!”

Mirel Rădoi a fost numit în urmă cu un an la conducerea echipei naționale

După cele trei înfrângeri consecutive pe care România le-a suferit la ultima acțiune, Mirel Rădoi a fost criticat din toate direcțiile. Selecționerul a acceptat multe dintre reproșurile care i-au fost aduse. Dar au fost și cazuri în care consideră că s-a mers prea departe. Iar unul dintre contestatarii care „au sărit calul” în opinia lui Rădoi este Florin Prunea. Fostul portar al lui Dinamo și al „Generației de Aur” a declarat că selecția la echipa națională este făcută, de fapt, de Mihai Stoichiță. Afirmație care l-a deranjat teribil pe Mirel Rădoi, astfel că disputa se va muta în sălile de judecată.

Florin Prunea a spus că selecțiile la echipa națională sunt făcute de fapt de Mihai Stoichiță

„Florin Prunea, îmi pare rău, dar va trebui să dea cu subsemnatul. Am ajuns la concluzia că, dacă nu acționezi oamenii în instanță, toată lumea va spune așa. Gata, dacă nu pui punct lucrurile astea nu se opresc”, a spus Rădoi la Telekom Sport.

Sub comanda lui Mirel Rădoi, România a avut rezultate bune în primă fază. Au fost patru puncte din prima acțiune, partide cu Irlanda de Nord și Austria. Ambele rezultate venite după prestații foarte convingătoare. A urmat însă o dezamăgire uriașă, o săptămână de coșmar. O înfrângere în Islanda, în play-off-ul pentru calificarea la Euro 2020. Apoi și două eșecuri în Liga Națiunilor, cu Norvegia și Austria. Prima chiar rușinoasă, 0-4 la Oslo. Florin Prunea a făcut declarația care îl va duce în sălile de judecată chiar după acele eșecuri.

Florin Prunea l-a criticat pe Mirel Rădoi

„Eu pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor. Când aud câte prostii face omul acesta în Federaţia Română de Fotbal, mă crucesc”a fost declarația lui Prunea care l-a scos din sărite pe Rădoi.

Relația dintre Mirel Rădoi și Florin Prunea este de mai mult timp una tensionată. Încă din perioada în care Rădoi era jucător, iar convocarea lui la națională a fost contestată vehement de Lupescu. Prunea a fost de partea fostului său coleg de la Dinamo, pe care l-a susținut și în campania pentru șefia FRF. În vreme ce Rădoi nu a uitat de criticile lui Lupescu și s-a poziționat astfel în tabăra Burleanu. Cel care a și câștigat respectivele alegeri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI