Ikea, decizie importantă pentru toate magazinele din România și alte 8 țări. Este vorba despre mulți bani

Ikea, decizie importantă pentru toate magazinele din România și alte 8 țări. Este vorba despre mulți bani
Ikea, decizie extrem de importantă. E vorba de bani mulți la mijloc

Ikea are în plan să ia o decizie care va aduce bani mulți statului. Hotărârea este valabilă pentru toate magazinele din România, dar și din alte 8 țări.

Ikea, decizie surprinzătoare. E vorba de bani mulți

Ikea a pus deja în discuție returnarea banilor primiți de la stat pentru șomajul tehnic ce s-a impus în contextul pandemiei de coronavirus. Unul din cei mai mari retaileri de mobilă este de părere că nu a fost afectat atât de mult încât să aibă nevoie de sprijin, așa că a adus în prim-plan subiectul în cauză și în fondurile de conducere din mai multe țări, relatează Financial Times. Ikea a primit sprijin de la autoritățile guvernamentale pentru a trece mai ușor peste criza sanitară în nouă țări, printre care și România. Șomajul angajatorilor trimiși acasă a fost plătit de stat.

Tolga Oncu, manager al operațiunilor de retail la Grupul Ingka, a declarat pentru sursa precizată mai sus, citată de Mediafax, că retailerul a hotărât să inițieze discuții în Belgia, Croaţia, Republica Cehă, Irlanda, Portugalia, România, Serbia, Spania şi SUA. Acum, toate cele 23 de magazine ale companiei s-au redeschis, iar numărul de clienți indică faptul că nu vor avea probleme în ceea ce privește cifra de afaceri. Inițial, analiștii Ikea au crezut că afacerile vor avea mult de suferit, scăzând cu 70-80% la începutul crizei.

Ikea vrea să înapoieze banii de pe șomajul tehnic
Ikea vrea să înapoieze banii de pe șomajul tehnic

„Acum ştim mai mult decât în februarie şi martie”

Acum ştim mai mult decât în februarie şi martie, şi este corect să ne întoarcem şi să spunem:„ hei, mulţumim foarte mult că ne-aţi ajutat în această perioadă dificilă şi acum vrem să vedem cum putem înapoia ce am primit”, a spus Oncu.. Retailerul a prioritizat la începutul crizei sanitare majoritatea angajaților, astfel că în mare parte din cele 374 de magazine din lumea întreagă au fost închise. Mai mult decât atât, rambursarea banilor este considerată un lucru corect de către aceștia.

„Este important să păstrăm relaţii bune cu societăţile şi comunităţile de care suntem apropiaţi” a mai spus responsabila din România a companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI