Idila interzisă dintre Francisca și TJ Miles, fost concurent Survivor. Kim Kardashian de România a răbufnit: „Nu comentez nimic”

de: Andreea Vînătoru
11 01. 2023

De câteva săptămâni bune se zvonește că Francisca Dulceanu, cea supranumită Kim Kardashian de România, s-ar fi despărțit de soțul ei, Bogdan, pentru TJ Miles, fost concurent la Survivor, sezonul trecut. Deranjată de toate speculațiile, Francisca a făcut răbufnit și a clarificat lucrurile!

Francisca Dulceanu și-ar fi părăsit soțul pentru TJ Miles

Francisca Dulceanu, tânăra care făcea furori pe scena X Factor România, în urmă cu 10 ani, s-ar fi separat de soțul ei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu. Cel care i-ar fi stricat căsnicia este nimenul altul decât TJ Miles, fost concurent la Survivor, în 2022.

Amantlâcul celor doi ar fi ajuns deja la alt nivel. Și anume, că Francisca ar locui deja împreună cu TJ Miles, după ce mașinilor lor au fost surprinse în același complex rezidențial.

Pe de altă parte, ambii protagoniști ai poveștii misterioase au negat că sunt într-o relație amoroasă, ținând cont că bruneta este încă măritată cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu.

Supărată foc din cauza zvonurilor apărute pe seama ei, Francisca a mărturisit, scurt și răspicat, că toată povestea s-a ajuns prea departe.

„Nu comentez nimic! Să scrie toți ce vor și cum vor! Eu sunt acum acasă la Botoșani, cu familia mea! Nu mai are nimeni limite și nici scrupule! S-a ajuns mult prea departe”, a declarat Francisca, pentru Click!

Ce spune bruneta despre idila secretă cu TJ Miles

Și TJ Miles, la rândul lui, a afirmat că nu știe nimic despre viața personală a brunetei.

„Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe televiziune. Totul a fost făcut profesional cu manager întotdeauna. Nu știu nimic despre viața ei personală. Eu nu am furat pe nimeni din brațele nimănui”, a declarat la rândul lui TJ Miles, pentru Click!

De mai bine de 10 ani, Francisca Dulceanu formează un cuplu cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu, despre care afirma că este marea ei dragoste din adolescență. Ea a negat vehement că nu ar mai fi împreună cu soțul său.

„Dacă voi avea vreun anunț de genul ăsta de făcut o să-l fac eu, n-am nicio problemă să spun așa ceva. Pe Instagram oricum nu erau poze. La mine se ocupă chiar nașa mea de Instagram și a făcut, la un moment dat, o campanie cu follow-unfollow. De asta… (nr. nu-l mai urmărește pe rețeaua de socializare). Acum merg acasă, este ziua tatălui meu. El (nr. Bogdan) e în Botoșani. E cu business-ul acolo.”, spunea aceasta pentru Cancan.ro.